Nieuwsbrief zendingscommissie
september 2017
 
 
 
8 november 2017: Avond voor nieuwe leden van zendingscommissies
 
 
Je wordt gevraagd voor de zendingscommissie en stapt er met veel enthousiasme in. Maar wat is nou eigenlijk de taak van zo’n commissie en wat kan de GZB voor de gemeente betekenen? Hoe betrek je de gemeente bij zending? We merken dat mensen die nog niet zo lang in de zendingscommissie zitten met dit soort vragen rondlopen. Daarom organiseren wij op woensdag 8 november 2017 speciaal voor hen een toerustingsavond. Nadere informatie volgt, maar aanmelden kan al via Jopie Verhoek: jverhoek@gzb.nl.
 
 
 
 
Wat drijft ons?
 
 
Ook dit seizoen staat er ongetwijfeld een aantal vergaderingen van de zendingscommissie gepland. Het is goed om aan het begin van elke vergadering stil te staan bij onze drijfveren voor het zendingswerk en wat de Bijbel daarover zegt. Om u hierbij te helpen vindt u op de website van de GZB een aantal vergaderopeningen. Zendingswerkers van de GZB staan stil bij een bepaald bijbelgedeelte. Ook worden een aantal gespreksvragen en gebedspunten genoemd.
 
 
 
Ervaar zending zelf
 
 
Op allerlei manieren probeert u de gemeente bij het zendingswerk te betrekken. Maar hoe blijft u gemotiveerd? Niets werkt beter dan zelf iets van het zendingswerk te zien en te ervaren. Laat daarom deze kans niet aan u voorbijgaan en meld u aan voor de reis naar Rostock (Duitsland) die de GZB van D.V. vrijdag 8 tot zaterdag 16 juni 2018 organiseert. Zie voor meer informatie www.gzb.nl/reisrostock.
 
 
 
 
Agenda
 
 

22-30 september 2017: Vrouwenreis Albanië
volg hen via www.gzb.nl/vrouwenreis

8 november 2017: Avond voor nieuwe leden van zendingscommissies

17 maart 2018: GZB-dag in Barneveld

27 april-5 mei 2018: Mannenreis Albanië

8-16 juni 2018: GZB-reis naar Rostock

 
 
 
 
Creatieve ideeën voor het organiseren van een actie

Altijd leuk om als gemeente in actie te komen. Het geeft een stuk verbondenheid en het levert ook nog eens geld op. Het valt echter niet mee om altijd weer iets origineels te verzinnen. Om u op weg te helpen, heeft de GZB een aantal ideeën op een rijtje gezet. Hulp nodig? Neem contact op met de GZB, tel. 0343-512444, e-mail: info@gzb.nl.
 
 
 
 
 


Mannenreis Albanië


Wilt u een prachtig land ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten? Houdt u van een goed gesprek met andere christenen, laat u zich graag inspireren en vindt u het mooi om van elkaar te leren? Ga dan mee met de mannenreis naar Albanië! Reageer snel. Aanmelden kan tot 1 november. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zie voor meer info www.gzb.nl/mannenreis.
 
 
 
 
 
Bestel flyers en catecheseles bij het project ‘Open je ogen’ Doet uw gemeente mee met het catecheseproject ‘Open je ogen’? Hiermee sluiten we aan bij het nieuwe HGJB-project voor de kerk in Egypte. Over het nieuwe catecheseproject is een flyer en catecheseles beschikbaar.
Uitgebreide info is te vinden op www.gzb.nl/catecheseproject. Ook kunt u hier het bijpassende materiaal bestellen.
 
 
 
 

Facebook   Twitter   Youtube   RSS   Instagram


info@gzb.nl | Postbus 28 | 3970 AA Driebergen | 0343 - 51 24 44
IBAN: NL91 INGB 0690 7624 45 | BIC: INGBNL2A


geloven gaat verder

Dit bericht is bestemd voor gveck@gzb.nl.
Klik hier om de online versie van de nieuwsbrief te openen.
Afmelden | Doorsturen | Wijzigen


powered by gopublic