Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Vacature

Regiocoördinator Midden-Oosten en Noord-Afrika

Land

Nederland

Soort

Kantoormedewerker

Duur

0,8 fte
vacature RC M-O verkleind
Lijkt het je mooi om je in te zetten voor de kwetsbare kerk in het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Heb je ruime ervaring in het samenwerken met buitenlandse (kerkelijke) partners en ben je een strategisch denker? De GZB zoekt per medio 2024 een bevlogen regiocoördinator.
Wat ga je doen?

Je coördineert het werk van de GZB in Egypte, Israël, Libanon, Syrië, Turkije en een aantal landen in Noord-Afrika, een regio waar nauwelijks christenen wonen. Samen met partnerkerken ontwikkel je plannen om mensen te bereiken met het Evangelie. Ook denk je met hen na over hoe zij van betekenis kunnen zijn voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Je doet dat op een dienstbare en inspirerende manier. De GZB ondersteunt hen met personele en financiële middelen, maar natuurlijk wel in goed overleg. Ook ben je actief in netwerken rond Israël en het Midden-Oosten. Je werkt nauw samen met je GZB-collega’s en bent leidinggevende van de uitgezonden werkers in de regio.


Wat vragen wij?

  • Je hebt hart voor zending en bent contactueel sterk.
  • Je bent een strategisch denker op wo-niveau en het kost je geen moeite om grotere verbanden te zien en daarmee visie te ontwikkelen en kaders te scheppen.
  • Je hebt ervaring met het werken in een andere cultuur en weet je op een natuurlijke en diplomatieke manier daarin te bewegen.
  • Je hebt affiniteit met het werken in een moslimcultuur.
  • Je wilt in afhankelijkheid van God sensitief en dienend aanwezig zijn bij de partners.
  • Je bent bereid om regelmatig voor het werk te reizen om partnerkerken en zendingswerkers te bezoeken.
  • Je bent lid van de PKN en actief betrokken bij één van de gemeenten uit de achterban van de GZB.

Wat bieden wij?

De GZB biedt je de gelegenheid om bij te dragen aan het wereldwijd bereiken van mensen met het Evangelie. Je werkt in een dynamische en inspirerende interculturele setting. Je ontvang heel veel van de wereldkerk en kunt dat weer uitdelen in de context waarin je zelf leeft en waarin de GZB opereert. Om je heen heb je gemotiveerde en ervaren collega’s die vergelijkbaar werk doen in andere regio’s.
Het basissalaris is conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de Dienstenorganisatie van de PKN. We werken deels vanuit huis en deels op het kantoor in Driebergen.


Spreekt deze vacature je aan?

Meer informatie over de inhoud van de functie kun je krijgen bij Kees Zeelenberg (teamleider buitenland), telefoon: 06-23667253, e-mail: hr@gzb.nl.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Verstuur je motivatie en CV naar hr@gzb.nl. 


Overtuigd?
Solliciteer direct.

Heb je hart voor zending? Solliciteer bij de GZB!

Nog geen bestanden geselecteerd
Nog geen bestanden geselecteerd
Nog geen bestanden geselecteerd

Vragen?

Bel of mail naar 1 van onze medewerkers

zeelenbergkees P2070823 vierkant
Kees Zeelenberg