Aansteken


De GZB nodigt gemeenten uit om met de wereldkerk vanuit met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven. Zaterdag 15 mei start de campagne en wordt het vuur vanuit de wereldkerk aangestoken!
 

 • Online-event: reis door de wereldkerk
  Zaterdagavond wordt het vuur vanuit de wereldkerk aangestoken tijdens een online-event (start 20.00 uur). Reis mee naar Indonesië, Costa Rica, Zuid-Soedan, Libanon en Bosnië-Herzegovina en laat je inspireren door verhalen die laten zien hoe God wereldwijd werkt. Ook de kerk in Nederland doet natuurlijk mee! 

  Het is een online-event dat voor iedereen thuis te volgen is. Meld je aan via het formulier op www.gzb.nl/event en ontvang een uitnodiging. Het is ook mooi om dit event samen met een groepje gemeenteleden ‘rondom het vuur’ in de openlucht te beleven (uiteraard passend binnen de coronamaatregelen).
   
 • Fietsers voor vuur
  Op zaterdagmorgen trekt een (kop)groep van fietsende GZB’ers langs verschillende gemeenten in Nederland. Tijdens het online-event worden de ‘fakkels’ die zij onderweg ontvangen hebben, aangestoken met vuur vanuit de wereldkerk. Een opmaat voor alle andere sportieve acties die hopelijk volgen (zie ‘Doorgeven’)!
   
 • Challenge ‘Youth on fire’
  Zaterdagmiddag start (via een livestream) de challenge ‘Youth on fire’. Door middel van verschillende opdrachten dagen we zoveel mogelijk kinderen, tieners en jongeren in Nederland uit ‘om het vuur brandend’ te houden. ’s Avonds volgt de uitslag tijdens een mini-concert met Marcel Zimmer (19.15-19.45 uur).

  Deze challenge kun je ook later (in de week voor Pinksteren) uitvoeren. Een mooie kans om juist kinderen en jongeren in de gemeente aan te vuren en bij zending te betrekken! Geef je hier op voor deze challenge!
   
Lees op www.gzb.nl/pinkstercampagne hoe de Pinkstercampagne is opgebouwd en ontdek hoe je mee kunt doen. Kijk voor meer specifieke informatie op:
 
Vragen?
Zijn er vragen over de Pinkstercampagne of over dit event, mail ons dan gerust via vuur@gzb.nl of neem contact op met één van onze relatiebeheerders!