Online GZB-event


Op zaterdagavond 15 mei kwam het vuur vanuit de wereldkerk naar ons toe tijdens het online GZB-event. We nodigen je uit om terug te kijken naar een inspirerende en creatieve reis door de wereldkerk, laat je aanwakkeren en houd het vuur brandend!
 

Kijk het online GZB-event terug via onderstaande livestream. 
 


De teksten van de liederen die werden gezongen tijdens het event vindt u hier.

Bekijk de After Movie van het Event:


Reis mee door de wereldkerk
Zaterdagavond werd het vuur vanuit de wereldkerk aangestoken tijdens een online-event (20.00 - 21.30 uur). We reisden van Indonesië naar Zuid-Soedan en van Libanon naar Bosnië en Herzegovina en naar Costa Rica en zagen inspirererende verhalen die lieten zien hoe God wereldwijd werkt. Ook de kerk in Nederland deed natuurlijk mee. De reacties kun je vinden op de muur van gebed en hoop. En we konden genieten van mooie muziek van Elise Mannah en Lucas Kramer.

Het online GZB-event 'Houd het vuur brandend' werd, net als de vroegere GZB-dagen, in de buitenlucht opgenomen en uitgezonden. Een beetje nostalgie, maar dan in een eigentijds jasje! Het was voor iedereen online van 20.00 - 21.30 uur te volgen (inloop vanaf 19.45 uur). Ook was er van 19.15-19.45 uur een tof  voorprogramma voor de kinderen met Marcel Zimmer. Kijk hierboven het online GZB-event terug en kijk hier terug naar het kinderconcert.


Meebidden
Hoe is de vlam van het geloof in jouw leven gaan branden en hoe heb je dat vuur weer doorgegeven? Stuur je reactie of gebedspunt aan ons door via vuur@gzb.nl of via Whatsapp 06-30435574. Op de Muur van Gebed en Hoop delen we deze reacties. Ook daarna hopen we je aan te wakkeren om voor zending te bidden en het vuur van het Evangelie door te geven. Op woensdagavond 19 mei is er een online gebedsmeeting met de wereldkerk, om met en voor elkaar te bidden. Bid je mee?
Meld je aan voor de online gebedsbijeenkomst met de wereldkerk 

Meeleven
Heb je ook het verlangen om de liefde van God te delen? Samen kunnen we het Evangelie delen, in woorden en daden. De GZB-zendingswerkers door te gaan, jij door mee te leven, mee te bidden en mee te geven voor het wereldwijde zendingswerk. Wil jij je inzetten in Gods Koninkrijk als zendingswerker of als Zendingsmaatje? Samen zorgen we er voor dat er meer mensen bereikt worden met het Evangelie.Meegeven
Wil je bijdragen aan deze GZB-Pinkstercampagne, om het vuur van het geloof brandend te houden in de wereldkerk? Graag! Geef een donatie of een Tikkie. De opbrengsten van deze Pinkstercampagne zijn bestemd voor GZB-zending algemeen of een project of zendingswerker naar keuze. 


 

 

                                                                                                                   
Vragen?
Zijn er vragen over de Pinkstercampagne of over dit event, mail ons dan gerust via vuur@gzb.nl of via 06-30435574. U kunt ook contact opnemen met één van onze relatiebeheerders.
 
Zie ook onderstaande PR-materialen.
  • Zie hier het promo-filmpje
  • Download hier het kerkbladbericht
  • Download hier de poster
  • Download hier het thema Houd het vuur brandend  
  • Download hier de fakkel van de Pinkstercampagne