Aanwakkeren


De GZB nodigt gemeenten uit om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven. Verhalen uit de wereldkerk wakkeren ons aan en samen warmen we ons op! 


De campagne begint met het delen van verhalen: op weg naar Pinksteren vertellen christenen uit de wereldkerk hoe zij het vuur van het geloof brandend houden. Te volgen via onze sociale media, website en andere nieuwskanalen.

Hoe is de vlam van het geloof in je leven gaan branden en hoe heb je dat vuur weer doorgegeven? Aan de hand van Romeinen 12 waarin Paulus ons oproept om ‘vurig van Geest te zijn’, willen we geloofsverhalen met en vanuit de wereldkerk delen. We hopen dat deze verhalen ons aanwakkeren om het vuur van Evangelie als kerk van Christus door te geven. Bekijk de verhalen uit de wereldkerk tijdens het online event. En bekijk ook de muur van gebed en hoop die tijdens het online GZB-event vertoond werd. Je kunt je reacties en gebedspunten hiervoor doorgeven via vuur@gzb.nl of via 06-30435574 dan komen ze op deze muur van hoop en gebed.  

Nodig mensen in je gemeente/omgeving ook uit om mee te doen met deze campagne. Bedenk hoe je zelf en met anderen het vuur voor zending brandend kunt houden. Check de Pinkstercampagne en zet je eigen acties uit.

Lees op www.gzb.nl/pinkstercampagne hoe de campagne is opgebouwd en ontdek hoe je mee kunt doen. Kijk voor meer informatie op:


Vragen?
Zijn er vragen over deze Pinkstercampagne, mail ons dan gerust via vuur@gzb.nl of neem contact op met één van onze relatiebeheerders.