Bidden en Bijbellezen met de wereldkerk

Met de campagne ‘Houd het vuur brandend’ willen we in verbondenheid met de wereldkerk ook samen de Bijbel lezen en met en voor elkaar bidden. Waar we ook wonen, overal hebben we het nodig dat de Geest het vuur in ons leven, in onze gemeente en in ons land aanwakkert. Juist in deze coronatijd hebben we elkaar meer dan nodig om als kerk zichtbaar aanwezig te zijn als baken van hoop.  


1. Folder bij Alle Volken
In de eerste week van mei valt ons magazine Alle Volken bij ruim 25.000 mensen op de mat. In dit nummer is een speciale folder opgenomen waarin het samen met de wereldkerk bidden, bijbellezen en in beweging komen is uitgewerkt. Centraal staat Romeinen waarin Paulus ons oproept: ‘Wees vurig van geest’.

Inhoud:
  • Voor elke dag een gebedspunt (van maandag 17 mei tot en met zondag 23 mei)
  • Korte inspirerende gedachten vanuit de wereldkerk bij Romeinen 12 (om zelf verder over na te denken)
  • Ideeën hoe je nog meer in beweging kunt komen, o.a. door zelf een ontmoeting rond het vuur of een (gebeds)wandeling door je stad/dorp te organiseren. 

Je kunt de folder hier ook downloaden, zodat iedereen (donateur of niet) kan meedoen met dit belangrijke onderdeel van de campagne.

2. Gebedsbijeenkomst met de wereldkerk
Op woensdagavond 19 mei start om 19.30 uur een online gebedsmeeting met de wereldkerk via Zoom. Hoe bijzonder is het om juist in aanloop naar Pinksteren daadwerkelijk met en voor elkaar te bidden. Bij deze bijeenkomst zijn gasten uit verschillende landen betrokken, dus zal er Engels gesproken worden (we zorgen wel voor vertaling, dus iedereen kan meedoen).
 
Voor onze partners en werkers in het buitenland is het echt bemoedigend om op deze manier geestelijk verbonden te zijn met de kerk in Nederland. We hopen dat veel mensen op deze manier ook hun betrokkenheid op zending laten merken. Graag ontvangen we vooraf een opgave, zodat we woensdagochtend 19 mei een link kunnen sturen van de Zoom-meeting.

Voor vragen over dit onderdeel, stuur een mail naar vuur@gzb.nl

[{"level":"1"}]
{"label":"Ja, ik neem deel aan de online gebedsbijeenkomst met de wereldkerk"}
[]

Ja, ik neem deel aan de online gebedsbijeenkomst met de wereldkerk

[{"infix":"true","mandatory":"1","prefix":"","source_type":""}]
{"firstname":"Voornaam","label":"Volledige naam","infix":"Tussenv.","lastname":"Achternaam","sir":"Dhr.","madam":"Mevr.","error_mandatory":"Uw volledige naam is verplicht."}
[]
[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":"true"}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"phone","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoonnummer","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}
[]
[[]]
{"text":"\u003Cem\u003EDe GZB gaat zorgvuldig om met uw gegevens. \u003Ca href=\u0022\/userfiles\/File\/2020\/Publicaties\/privacyverklaring_gzb.pdf\u0022\u003ELees hier de privacyverklaring.\u003C\/a\u003E\u003C\/em\u003E"}
[]

De GZB gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier de privacyverklaring.

[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]