Vrouwenreis naar Albanië

Vrouwen-voor-vrouwenreis

Elkaar ontmoeten en bemoedigen in Albanië

 

Albanië is een leuk land. Het is er lekker weer, je kunt er heerlijk eten en de natuur is prachtig. In Albanië wonen veel bijzondere vrouwen. Sommige zijn kwetsbaar, andere juist heel sterk. Wat opvalt is hun levende geloof in God, ze zijn aanstekelijk enthousiast. Tijd om hen te ontmoeten!

 

Ga je mee?

Vind je het leuk om iets voor anderen te betekenen en sta je ervoor open om ook zelf bemoedigd te worden? Benieuwd naar het zendingswerk van de GZB? Wil je een nieuw land ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten? Hou je van gezelligheid om je heen? Ga dan mee! Misschien kun je de reis samen met vriendinnen of vrouwen uit je gemeente maken. Maar ook in je eentje ben je van harte welkom, want één ding is zeker: je zult je nooit alleen voelen. 

Wat gaan we doen?

Hier alvast een aantal activiteiten die waarschijnlijk in het programma komen:

 • Naar de vrouwengevangenis
  We bezoeken de vrouwengevangenis van Tirana. We wonen een 'kerkdienst' onder leiding van Vita Taja bij en bezorgen de vrouwen een onvergetelijke middag. Op een ander moment bezoeken en helpen we ook de families van gevangenen.
  Lees hier over Vita en haar werk in de vrouwengevangenis.
   
 • Contact met zendingswerkers:
  in Albanië werken diverse zendingswerkers van de GZB. We maken kennis met hen en horen over hun roeping en het leven en werken in Albanië. Diverse momenten trekken we ook samen met hen op. Leuk voor hen, inspirerend voor ons.
   
 • Naar een gemeentestichtingsproject
  Jarenlang was religie verboden in Albanië. Nu ontstaan er weer nieuwe gemeenten. Op zondag bezoeken we zo’n nieuwe, enthousiaste gemeente. Klik hier om alvast een indruk te krijgen.
   
 • Lekker ontspannen
  Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. We gaan een keer picknicken in de bergen, bezoeken het prachtige Krüje en ontspannen ook even aan zee. Het programma heeft ook een aantal vrije momenten.
   
 
 


Wanneer is het?

De negendaagse reis is van D.V. vrijdag 15 mei tot zaterdag 23 mei 2020. Om het voor vrouwen met kinderen zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we twee weekenden en zo min mogelijk schooldagen in de reis gepland. 
 

Hoeveel kost het?

De reissom is € 799, inclusief vliegticket, accommodatie, ontbijt en diner, excursies, eigen busjes met goede chauffeurs, reisverzekering. Niet inbegrepen is lunch, drankjes buiten ontbijt en diner om, annuleringsverzekering en € 500 sponsorgeld (lees hieronder).
 

Sponsorgeld?

Deze vrouwen-voor-vrouwenreis is een sponsorreis. Dat betekent dat je minimaal € 500 extra meeneemt voor het werk van de GZB in Albanese gevangenissen. We dagen je uit om na de reis je ervaringen en ontmoetingen in je eigen netwerk te delen; in je gemeente, in je vriendenkring, online, etc. Want jou verhaal kan anderen weer aanmoedigen om ook betrokken te raken op Albanië en zending. De reis is pas in mei 2020. Je hebt dus tijd genoeg om dit sponsorbedrag bij elkaar te sparen  of om je te laten sponsoren. 
 


 


Vrouwenreis 2018

In 2018 heeft er ook een vrouwenreis naar Albanië plaatsgevonden. De deelnemers hielden dagelijks een blog bij. U kunt die teruglezen via de volgende link: Vrouwenreis september 2018


Info en boeken

Benieuwd naar de vrouwenreis in 2020? Ga dan naar de GZB-experience-site voor meer informatie en vul het boekingsformulier in. Heeft u een vraag over deze vrouwenreis? Vul dan bijgaand formulier in. We zien uit naar uw reactie!

[{"level":"1"}]
{"label":"Ga mee op reis naar Albani\u00eb"}
[]

Ga mee op reis naar Albanië

[{"prefix":"","infix":"true","mandatory":"1","source_type":""}]
{"madam":"Mevr.","family":"Fam.","error_mandatory":"Uw volledige naam is verplicht.","sir":"Dhr.","lastname":"Achternaam","firstname":"Voornaam","infix":"Tussenv.","label":"Volledige naam"}
[]
[{"has_placeholder":"","mandatory":"true","source_type":""}]
{"error_mandatory":"Adres is verplicht.","city":"Woonplaats","zipcode":"Postcode","add_on":"Toev.","housenumber":"Huisnummer","street":"Straatnaam","label":"Adres"}
[]
[{"default_value":"","validation":"numeric","unique":"","mandatory":"true","source_type":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Leeftijd","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit moet een getal zijn."}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"phone","default_value":"","source_type":"","has_placeholder":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig telefoonnummer.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Telefoonnummer"}
[]
[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":"true"}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"E-mailadres"}
[]
[[]]
{"label":"Aanmelden"}
[]