Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Evenement

Gebedsbijeenkomsten | Biddend op
weg naar Pinksteren | 22-25 mei

Prijs

Gratis

Locatie

Online

Datum

22 - 05 - 2023
16 mrt

Biddend op weg naar Pinksteren

“Het is tijd dat de kerk wereldwijd gaat bidden voor Gods missie met deze wereld!”, was de oproep van ds. Hastings Phale uit Malawi tijdens de GZB-dag. Daarom nodigen we iedereen met hart voor zending uit voor onze campagne ‘Biddend op weg naar Pinksteren’.

Van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei organiseren we vier korte online gebedsbijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst zal één van onze zendingswerkers iets vertellen over wat hij/zij heeft geleerd over de kracht van het gebed. Vervolgens gaan we ook daadwerkelijk met elkaar in gebed.

Het zou geweldig zijn als alle gemeenten in Nederland vertegenwoordigd zijn. Spreek met elkaar als zendingscommissie af wie bij welke gebedsbijeenkomsten aanwezig is en nodig gemeenteleden met hart voor zending uit om mee te bidden.

We hopen dat we met elkaar iets mogen meemaken van wat er gebeurde vlak voor de uitstorting van de Heilige Geest: “Deze bleven allen eensgezind volharden in het bidden en smeken” (Handelingen 1:14).

De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en worden gehouden via Zoom. De voertaal is Nederlands, dus iedereen kan meedoen. We sluiten uiterlijk 19.45 uur af.

Vergadering-ID in Zoom: 810 7871 0368

Hoe werkt Zoom (in het kort)

1. Klik op de link hierboven

2. Is Zoom geïnstalleerd op je pc/laptop/tablet/telefoon? Klik dan op zoom.us openen. Je komt in de wachtruimte. Wacht even tot we je de gebedsbijeenkomst binnenlaten. Daarna wijst alles zich vanzelf.

3. Is Zoom niet geïnstalleerd? Klik dan op annuleren en daarna op deelnemen via uw browser. Ga daarna naar stap 4.

4. Geef je naam op (naam + plaatsnaam) en klik op deelnemen. Klik daarna nog een keer op deelnemen. Je komt dan in de wachtruimte. We laten iedereen handmatig toe en daarna wijst alles zich vanzelf.

Programma

Zo ziet een gebedsbijeenkomst eruit.

- Wachtruimte Zoom open vanaf 18.45 uur
- Welkom door directeur Martijn van den Boogaart
- Interview met onze zendingswerkers
- Samen bidden
- Informatie en afsluiting

Thy Kingdom Come

Op maandag en donderdag zal de IZB kort iets vertellen over ‘Thy Kingdom come’, een wereldwijde gebedsbeweging waarbij je heel concreet bidt voor vijf mensen in je netwerk die Jezus nog niet kennen.

Meer informatie