Tienerevent 2016

Kraak de code! Dat was het thema van de twee uitverkochte GZB-tienerevents op 11 en 25 november. Team GROEN en team BLAUW streden samen om de cijfers waarmee ze de code konden kraken en hun ‘gevangene’ konden bevrijden. Met de tienerevents vroegen we aandacht voor jongeren die in Albanië in de gevangenis zitten. De organisatie Prison Fellowship Albania vertelt hun daar het Evangelie en dat verandert hun leven! We hebben gezongen, uit de Bijbel gelezen, geluisterd naar een verhaal uit Albanië en een paar toffe spellen gespeeld. Als jij er ook was, bedankt voor je komst en graag tot een volgende keer!

Foto's 11 november (met dank aan Francina Molenaar)
Foto's 11 november (met dank aan Anneke Kardol)
Foto's 25 november (met dank aan Marga Schaap)


Actie: Gevangen in de kerk
Tegelijk met het tienerevent zijn we gestart met de spannende actie: Gevangen in de kerk. Laat je als groep een nacht opsluiten in de kerk om aandacht te vragen voor het project. Door je te laten sponsoren steun je het project ook financieel. Jongeren in Albanië die in de gevangenis zijn beland, krijgen toch weer hoop voor de toekomst.
Hoe zet je deze actie op? Je leest het in de folder + bijlagen die je hieronder kunt downloaden. Ook is er een actiemap te bestellen via tel. 0343-512444, mbroeders@gzb.nl of onderstaand bestelformulier.