Zendingsjongerendag


Thema: Deel jij het Evangelie?!

Zaterdag 31 oktober 2020

 
De zendingsjongerendag zal dit jaar online plaatsvinden. De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten.  

We hopen in 2021 weer een zendingsjongerendag te organiseren. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Charissa Holwerda: cholwerda@gzb.nl.
Waarom zou je komen?
Ben je op zoek naar de rol die jij kunt vervullen in het delen van het Evangelie? Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen wereldwijd het Evangelie delen? Wil je graag ontdekken wat jouw plek in deze wereld is en of zending misschien iets voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit op de GZB-Zendingsjongerendag. Samen met andere jongeren en zendingswerkers nemen we de tijd om stil te staan bij deze vragen. Van harte welkom!

Waar denken we over na?
‘Vertel mij wat u in huis hebt’, dat is vraag die Elisa stelt aan de weduwe die bij hem komt om hulp te vragen. Haar antwoord is: ‘Uw dienares heeft niets anders in huis dan een kruikje olie’.
We staan op de zendingsjongerendag stil bij dit kruikje olie. Hoe ziet jouw kruik eruit? Wie vult jouw kruik met olie? Wat doe je met de olie die in je kruik zit? Zien we dat God kruiken met olie vult?

Wat gaan we doen?
Het verhaal de weduwe die bij Elisa komt willen we samen verder ontdekken door middel van een interactieve mondelinge bijbelstudie volgens de methode Simply the Story, die wereldwijd veel gebruikt worden.

Judith en Daan van der Kraan inspireren je door hun ervaringen als zendingswerkers in Namibië met je te delen. Hoe hebben zij de afgelopen jaren het Evangelie gedeeld & hoe zijn ze ertoe gekomen om als zendingswerkers aan de slag te gaan? Hoe zien ze God aan het werk in dit proces?
Ze delen hun verhaal, maar luisteren ook graag naar de vragen die jij hen wilt stellen.

Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor je klaar. Natuurlijk is er tijdens de lunch tijd om met elkaar te praten, je vragen te stellen of gewoon heerlijk even te genieten van je eten.

’s Middags nemen we je digitaal mee voor een ‘Talk around the world’. Zendingswerkers vanuit verschillende plaatsen op de wereld zijn ingelogd om al jouw vragen te beantwoorden. Vraag ze gerust het hemd van het lijf.

We sluiten gezamenlijk af met bezinning, zingen & gebed. En… er is voldoende gelegenheid om persoonlijk na te praten of een vervolgafspraak te maken!

Wat moet ik praktisch weten?
De Zendingsjongerendag is op zaterdag 31 oktober van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.
De locatie is: GZB, Faunalaan 249, 3972 PP Driebergen.
De dag is voor jongeren van ongeveer 16 t/m 25 jaar.

Enthousiast geworden?
Geef je op via onderstaand formulier. Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het gerust weten aan Charissa Holwerda: cholwerda@gzb.nl.

LET OP: Rekening houdend met de corona-maatregelen kan er worden besloten dat deze bijeenkomst digitaal wordt aangeboden
Geef je op voor 16 oktober, zodat er zicht is op de groepsgrootte, dank je wel!

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!