Wereldkids in Costa Rica

Samen aan de slag met Costa Rica. Dat kan met onderstaand materiaal.


Programma Wereldkids Costa Rica

Je kunt dit programma gebruiken voor bijvoorbeeld (zondags)school, een clubavond of een zendingsdag in de gemeente. Het programma bestaat uit allerlei losse onderdelen, deze kun je zelf samenstellen tot een programma dat past bij jullie activiteit.

Het programma is onderverdeeld in onderbouw en bovenbouw. Bij onderbouw denken we aan de leeftijd 4-8  jaar en bij bovenbouw de leeftijd 8 tot 12. Dit kan natuurlijk verschuiven en je kunt onderdelen ook mixen met elkaar.
 
  • Download hier het programma Wereldkids Costa Rica - instructie voor leidinggevenden
 

Werkblad 

De kinderen ontdekken met dit werkblad hoe het Evangelie in woorden en daden de kinderen in Costa Rica bereikt. In het werkblad staan o.a. korte verhalen, puzzels, opdrachten en een quiz. U kunt het werkblad aanvragen via info@gzb.nl of het werkblad downloaden. 
 
  • Download hier het werkblad voor de onderbouw
  • Download hier het werkblad voor de bovenbouw
 


GZB TV - Costa Rica

De Nieuwsgier wil graag op vakantie naar Costa Rica, maar dat mag niet vanwege het vliegverbod. Maar via een andere weg krijgt hij toch van alles over Costa Rica te zien!


 

Sparen voor Costa Rica?!

We hebben een mooie kluskaart en leuke spaardoosjes beschikbaar. Je kunt de kluskaarten en spaardoosjes ook bestellen via info@gzb.nl of 0343-512444.
 
  • Download hier de kluskaart
  • Download hier de uitleg over de statiegeldflessenactie
 

Meer weten over het programma Costa Rica? Kijk op www.gzb.nl/costarica