Zaterdag 2 februari 2019: Inspiratiedag

D.V. zaterdag 2 februari 2019: Inspiratiedag voor thuisfront- en zendingscommissies


Hij komt er weer aan: de inspiratiedag voor thuisfrontcommissies (TFC's) en zendingscommissies. Van harte welkom op deze gezellige en waardevolle dag! Ontmoet andere commissies, deel ervaringen en leer van elkaar.

“Het sloot goed aan bij wat we verwachtten
aangezien we graag inspiratie wilden voor fondsenwerving
en betrokkenheid van de gemeente.” 

Deelnemer 2018
 
Deze keer is er nog meer ruimte voor ontmoeting en kunt u kiezen uit verschillende workshops. Welke vragen leven er in uw commissie of waar wilt u meer over leren? Splits op en ga naar verschillende workshops. Zo neemt u meer bagage mee naar huis!
 
Het programma
 • 09.30 : Inloop
 • 10.00 : Start meet&greet
 • 10.45 : Tweemaal workshops (incl. koffiepauze)
 • 13.00 : Lunch
 • 13.45 : Terugblik
 • 14.00 : Inspirerend praktijk voorbeeld
 • 14.45 : Eind
 
“Ik neem veel mee naar huis… 
ideeën hebben we na deze dag genoeg.”

Deelnemer 2018

 


Workshops

Zes workshops, zes interessante thema's... slechts twee daarvan kunt u bijwonen. Splits daarom als commissie op en probeer zo veel mogelijk workshops bij te wonen. Dan neemt u extra veel verfrissende ideeën mee naar huis!
 

1. Laat je zien aan de gemeente en VLOG
Hoe bereik je alle gemeenteleden? De gemeente is vaak divers en jong en oud bereik je niet meer op dezelfde manier. Vaak is het zoeken naar hoe je iedereen toch betrokken houdt bij een uitzending. Een bericht in het kerkblad is belangrijk, maar leest ook iedereen dat? Hoe zorg je ervoor dat ook de jeugd op de hoogte is? Tijdens deze workshop leer je meer over nieuwe vormen van communicatie en in het bijzonder over vloggen!

2. Laat je zien in financiën en geef
Wat voor creatieve ideeën zijn er om samen met de gemeente geld op te halen, wat kun je bedenken? Niet iedereen is van nature even creatief en dan is leren van elkaars voorbeelden erg fijn. Een TFC heeft al veel ideeën in de praktijk gebracht om structurele gevers te werven. Zij inspireren u graag. Wellicht kunt deze ideeën ook in uw gemeente gebruiken.

3. Laat je zien aan het land en leer
Wat gebeurt er tijdens een uitzending en wat speelt zich nog meer af in het land waar de zendingswerker werkt? Deze workshop biedt inzicht in wat er allemaal gebeurt in het werkgebied van een zendingswerker. Wist u al dat er veel meer gebeurt dan het zendingswerk alleen? 

4. Laat je zien aan de zendingswerker en doe mee
Hoe zorg je voor de zendingswerkers en waar ligt zijn/haar behoefte? Tijdens deze workshop wordt de zorg voor de zendingswerker uitgelicht en leert u hoe u samen met de gemeente de zendingswerker ondersteunt. 

5. Laat je zien aan de wereldkerk en participeer
Welke plaats heeft uw gemeente in de wereldkerk en hoe kun je daarin ook goed functioneren? Soms is het lastig om te beseffen dat we onderdeel zijn van de wereldkerk. En welke rol hebben we daar dan vervolgens in? Tijdens deze workshop wordt er nagedacht over de rol van de Nederlandse kerk in de wereldwijde kerk en hoe u en uw gemeente daarin actief mee kunnen doen. 

6. Laat je zien in fondsenwerving en zing
Fondsen werven, hoe doen we dat eigenlijk? Tijdens deze ontspannende workshop leert u hoe u met leuke activiteiten en evenementen extra geld in kunt zamelen voor de zendingswerker. En dat terwijl u zelf deel uit maakt van het gelegenheidskoor. 

 

Praktisch

 • Adres: De Brug, Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort
 • Tijd: 09.30-14.45 uur (incl. gratis lunch)
 • Aanmelden: zo spoedig mogelijk via onderstaand formulier
 • Meer info: hvandijk@gzb.nl
 • De dag is gratis bij te wonen! 


Tot ziens op 2 februari!

[[]]
[]
[]

[{"level":"2"}]
{"label":"Ja, ik meld mij aan voor de inspiratiedag op zaterdag 2 februari."}
[]

Ja, ik meld mij aan voor de inspiratiedag op zaterdag 2 februari.

[{"source_type":"","prefix":"","infix":"true","mandatory":"1"}]
{"error_mandatory":"Uw volledige naam is verplicht.","madam":"Mevr.","sir":"Dhr.","lastname":"Achternaam","infix":"Tussenv.","firstname":"Voornaam","label":"Naam"}
[]
[{"default_value":"","validation":"","unique":"","mandatory":"true","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_validation":"","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","label":"Plaats"}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":"true","source_type":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"E-mailadres"}
[]
[{"other_option":"true","hide_default":"","mandatory":"true","default_option":"","show_group_275":"","show_group_276":"","show_group_277":"","source_type":""}]
{"label":"Ik ben lid van een","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
{"385":"Zendingscommissie","386":"Thuisfrontcommissie"}
[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","unique":"","mandatory":""}]
{"error_validation":"","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","label":"Bij welke zendingswerker bent u betrokken?","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"1","validation":"numeric","unique":"","mandatory":"true"}]
{"label":"Aantal personen","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit moet een getal zijn."}
[]
[[]]
{"label":"Aanmelden"}
[]