Wijnactie voor TFC's

Wijnactie voor TFC's

Sinds enkele jaren hebben wij als Thuisfrontcommissie van Daan & Judith van der Kraan samen met de Thuisfrontcommissie Brugmans (MAF), beide uit Dordrecht, een succesvolle wijnactie georganiseerd.
Graag vertellen we daar meer over én we nodigen jullie TFC uit om dit jaar mee te doen! Door mee te doen kun je een mooie opbrengst binnenhalen voor je eigen TFC.
 
Hoe? Bij de wijnspeciaalzaak Basbaan uit Zwijndrecht is een goed aanbod van mooie wijnen geselecteerd. Dankzij de inkoop van een grote partij kan onze TFC deze kwaliteitswijnen voor een scherpe prijs aanbieden aan jullie TFC.
 

DOE MEE VOOR JE EIGEN TFC!!

Uiterlijk 1 november 2019 moet jullie bestelling bij ons binnen zijn.
Reageren en bestellen kan via onderstaand @adres:
tfcdaanenjudith@gmail.com 
 
Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met 06-44187848 (Alice Sekeris).
   

Spelregels op een rij:

  • Minimale afname per TFC is 100 dozen = 600 flessen, dan wordt het kosteloos in jullie woonplaats (op 1 locatie) bezorgd. Misschien is 100 dozen te veel voor jullie TFC? Tip: zoek contact met een andere TFC zodat jullie gezamenlijk 100 dozen kunnen bestellen. Of neem contact met ons op zodat we naar een bezorgmogelijkheid op maat kunnen zoeken.
  • De dozen mogen gemixt worden, dus bijvoorbeeld 25 dozen  Chardonnay, 25 dozen Merlot en 50 dozen Castillo.
  • Betaling moet binnen zijn bij de levering van de wijnen.
 
Levering zal zijn 29 en 30 november 2019.

Dit jaar hebben we deze 5 prachtige wijnen in de aanbieding:


Overzicht van de wijnen 2019

Rode Wijn

 

CHEVALIER Alexis Lichine Merlot
 
De wijn heeft een diep robijnrode kleur met onmiskenbaar geurige aroma's van rood fruit, zwarte bessen en kersen. De smaak is heerlijk fruitige met rijpe, zijdezachte tannines en heeft een lange nasmaak. Chevalier Alexis Lichine Merlot smaakt bijzonder lekker als dagelijks aperitief en is een zeer goede begeleider bij gegrilde kip, gebakken tofu in salades en verfijnde kazen. De wijn kan zonder problemen 2 tot 4 jaar na oogstjaar worden opgelegd.
 
Inkoop per doos a 6 flessen € 25,99
Advies verkoopprijs per doos
tussen de € 34,99 - € 36,99
 
CASTILLO de Solistico Tempranillo
 
De topper die we al eerder hebben gehad en blijft een favoriet! Een Tempranillo (2012) uit Spanje met een vleugje Cabernet Sauvignon. Afkomstig uit Catalonië en gerijpt op roestvrij staal. Dit om het fruitige karakter te behouden. De wijn heeft wat jaren gelegen wat resulteert in een krachtige wijn met een mooie structuur. Noten, rood fruit en vanille. Een Spaans pareltje.

Inkoop per doos a 6 flessen € 25,99
Advies verkoopprijs per doos
tussen de € 34,99 - € 36,99
CHEVALIER Alexis Lichine Cabernet Sauvignon
  
Deze heeft een intens donkerrood tot paarse kleur en een kenmerkend aroma van zwarte bessen, rood cassisfruit en een aangename hint van kruiden. Zijn smaak is vol en fruitig met iets van zoethout en rijpe tannines, een mooie structuur en lange nasmaak. De Cabernet Sauvignon smaakt perfect als aperitief en erg lekker bij rood vlees en diverse kaassoorten. De wijn kan zonder problemen 2 tot 4 jaar na oogstjaar worden opgelegd.

Inkoop per doos a 6 flessen € 25,99
Advies verkoopprijs per doos
tussen de € 34,99 - € 36,99
   

Witte Wijn

 

EL CAMPO Chardonnay
 
Deze Chileense Chardonnay (2017) komt van de voet van de Andes en is helder van kleur met tonen van witte bloemen,  ananas en gedroogd fruit. Uitstekende keuze bij zeevruchten en kaas. De druiven zijn rijp geplukt voor maximale aroma’s.

Inkoop per doos a 6 flessen € 25,99
Advies verkoopprijs per doos
tussen de € 34,99 - € 36,99
 
CHEVALIER Alexis Lichine Sauvignon Blanc
  
Dit is een heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint en geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijke aperitiefwijn en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en zachte kazen.
 
Inkoop per doos a 6 flessen € 25,99
Advies verkoopprijs per doos
tussen de € 34,99 - € 36,99

 

Doe mee als TFC, want:

  • Elke doos die je verkoopt is ongeveer ca. 10 euro winst voor jullie TFC.
  • Geen rompslomp met leveranciers.
  • Wijnen worden bezorgd op 1 locatie (bij 100 dozen).
  • Makkelijk en snel een extraatje verdienen voor jullie goede doel.
  • Wijn is lang houdbaar, dus mocht je je voorraad nog niet in 1 x kwijt kunnen dan kun je het ook nog later verkopen.
  • Het is kwalitatief goede wijn, scherp geprijsd.
  • Met zorg uitgezocht. 

Via bijgaande link vinden jullie een brochure die jullie kunnen verspreiden in de gemeente. Julie kunnen de gegevens aanpassen naar jullie situatie/ zendingswerker(s).