Doe de zendingstest!

Om het werk van de GZB voort te zetten, zijn nieuwe donateurs nodig. Gemiddeld is maar liefst 80% van de gemeenteleden uit onze achterban nog geen lid of donateur. Hoe komt dat? Vinden zij zendingswerk niet belangrijk? Of is het er gewoon nooit van gekomen om zich aan te melden als donateur? Om dat uit te zoeken hebben we een test ontwikkeld.


Deze test is online beschikbaar. Het is een leuke, originele manier om leden/donateurs te werven. We zouden het bijzonder fijn vinden als u in uw gemeente tijdens het seizoen 2020/2021 een ledenwerfactie organiseert. Helpt u mee?

Hoe kunt u dat het beste aanpakken? We hebben een aantal tips en aandachtspunten op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie.


Waarom is het belangrijk dat u meedoet met de actie?Voor u in uw gemeente tijdens een activiteit de kraskaart laat invullen is het ook goed om eerst samen naar het volgende filmpje te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=ky_Wliz-j1o
Het is een variant op het filmpje hierboven.

Wij hopen van harte dat u zich in wilt zetten voor steun aan het zendingswerk in uw gemeente en zijn uiteraard graag bereid om met u mee te denken!