Uw GZB-contactpersoon

Heeft u al kennisgemaakt met uw contactpersoon bij de GZB?


Veel gemeenten/commissies/gemeenteleden trekken er hard aan om de aandacht voor zending in de gemeente niet te laten verslappen. Dit maakt ons dankbaar. We weten ook dat er soms behoefte is aan ondersteuning. Daar willen we de komende jaren graag extra op inzetten. Door met vaste contactpersonen te werken, hopen we de betrokkenheid tussen de GZB en de gemeenten te vergroten om zo de aandacht voor zending in de gemeente een extra impuls te geven.

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de GZB uitnodigen om een keer over een bepaald onderwerp mee te denken tijdens een vergadering, bel of mail gerust.

Wie zijn deze vier contactpersonen?

Voor Noordoost-Nederland: Harry Fikse
telefoon: 0343-701014, e-mail: hfikse@gzb.nl 
“Mijn wens is dat de ontmoeting met christenen uit andere landen u en uw gemeente zal bemoedigen om te volharden in het geloof, te groeien in vertrouwen en te zoeken naar mogelijkheden om wederzijdse steun te vergroten door meeleven, meebidden en meegeven.”


Voor Noordwest-Nederland: Jopie Verhoek
telefoon: 0343-701008, e-mail: jverhoek@gzb.nl
“Ik zie ernaar uit om samen met u iets te betekenen voor het wereldwijde zendingswerk. Daarnaast zou ik het geweldig vinden als we met elkaar mogen ervaren onderdeel te zijn van de wereldwijde kerk en bemoedigd worden omdat Gods werk doorgaat.”


Voor Zuidoost-Nederland: Maaike van der Graaf
telefoon: 0343-701009, e-mail: mvdgraaf@gzb.nl
“Graag kom ik met u in contact om samen de mogelijkheden te ontdekken om de wereldwijde kerk bij uw gemeente op de kaart te zetten. Want geloven gaat verder!”
Voor Zuidwest-Nederland: Wim Dekker
telefoon: 0343-701013, e-mail: wdekker@gzb.nl
“Graag denk ik samen met u na over zending om zo te ontdekken wat de waarde ervan is, ook voor uw gemeente in deze tijd. In mijn contacten met gemeenten merk ik dat het soms lastig is om zending goed onder de aandacht te brengen. Als GZB denken we graag met u mee.”