'Laat je zien' op de TFC-dag

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 4 februari 2019 

'Sta op en laat je zien', dat was het centrale thema op de jaarlijkse Inspiratiedag van de GZB, die zaterdag 2 februari plaatsvond in Amersfoort. Meer dan 100 bezoekers, leden van zendingscommissies en thuisfrontcommissies, werden geïnspireerd om verhalen te delen over het werk van de zendingswerkers en de projecten van de GZB. 

Tijdens de verschillende workshops leerden ze hoe ze zich konden laten zien aan de gemeente, aan het land en aan de zendingswerkers. Ook kregen ze tips voor fondsenwerving, leerden ze vloggen en werd er een heus gelegenheidskoor opgericht die een mooi lied zongen ter afsluiting van de dag.

Genoeg inspiratie om als zendingscommissie of als thuisfrontcommissie in de praktijk te brengen. “Ik heb veel inspiratie opgedaan tijdens deze dag. Het is belangrijk om verhalen te delen en te vertellen wat de impact is op de mensen in de landen waar de GZB werkt."  
Zendingscommissielid

"We hebben geleerd om verbinding te leggen met de achterban en  nieuwe manieren ontdekt om fondsen te werven, dit was verrassend!"
Thuisfrontcommissielid

'We hebben nieuwe tips gekregen om de wereldkerk zichtbaar te maken in de gemeente, en hoe de gemeente kan bijdragen aan de wereldkerk, waardevol!"
Deelnemer 2019

Inspiratie opdoen tijdens de inspiratiedag

Op 2 februari werden vele zendingscommissieleden en thuisfrontcommissieleden geïnspireerd om bij te kunnen dragen aan de verspreiding van het Evangelie. 

Reageer op dit artikel

Geen Facebook? Reageer dan hier.