​Blog #1 Een nieuwe baan!

ill860
Marlies en Björn van Veelen | Plaatsingsdatum: 6 februari 2019 | Indonesië


Toen vanmorgen de wekker ging, was het toch wel een beetje een bijzonder moment. Nee, geen verjaardag, bruiloft, feestje of wat dan ook. Maar een nieuwe baan! We zijn namelijk vanaf vandaag officieel in dienst bij de GZB! 

Na heel wat verschillende baantjes bij; de Albert Heijn, een bloemenwinkel, de Koninklijke Landmacht, ’s Heeren Loo, stichting de Rozelaar en de HGJB zijn we nu bij de GZB terecht gekomen. En dat voelt best wel een beetje raar. Alsof je op de eerste bladzijde van een nieuw boek begint. Er ligt een heel verhaal voor je, maar op dit moment zie je alleen nog de eerste regels. Je bent benieuwd naar de hoofdpersonen, naar de verhalen en naar de plot twisten die vast er zeker gaan komen. Maar geduld. Dat is wat het allemaal duidelijk gaat maken. 

Maar wat deze baan extra bijzonder maakt, is dat we het samen gaan doen. In de afgelopen jaren is namelijk ons werk altijd iets persoonlijks geweest. We hielden het vrij gescheiden van elkaar, we zeiden thuis wel iets over ons werk, maar niet te veel. Thuis was thuis en daar kon je écht even afstand nemen waar je die dag mee bezig was geweest. Maar nu gaat alles anders worden. Samen Indonesisch leren, samen naar school en heel veel samen werken. 

De komende tijd kun je hier ons ‘boek’ lezen. We zullen regelmatig beschrijven wat we meemaken, wat we zien en wat we daar van vinden. Lees je mee? 

Reageer op dit artikel