D.V. zondag 1 juli: uitzending fam. Oudshoorn naar Namibië

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 7 juni 2018 

Namibië is een veelkleurig land met een enorme diversiteit aan bevolkingsgroepen en grote contrasten tussen arm en rijk. Joram zal als theologisch docent aan de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) studenten toerusten en coachen.
 

NETS is een interkerkelijke bijbelschool in de hoofdstad Windhoek. Zo’n 50 studenten studeren in voltijd of deeltijd en zo’n 450 studenten uit het hele land volgen onderwijs op afstand.
Het spreekt Joram en Daniëlle erg aan dat op NETS heel verschillende mensen samenkomen om toegerust te worden om vanuit de eenheid in Christus Namibië te dienen en grenzen te overbruggen.
Ook willen Joram en Daniëlle graag ontdekken wat wij als christenen in Nederland kunnen leren van broeders en zusters in Namibië. In de veelkleurige wereldwijde kerk van Jezus Christus hebben we elkaar nodig om samen steeds meer verwonderd te raken over de hoogte, de breedte, de lengte en de diepte van Zijn liefde.
 
Zie voor meer informatie www.gzb.nl/oudshoorninafrika
 
De uitzending van ds. Joram Daniëlle Oudshoorn samen met hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise vindt plaats op D.V. zondag 1 juli 2018 om 10.00 uur in de Nieuwe Kerk in Utrecht. In deze dienst zal ds. Dirk de Bree voorgaan. De uitzending namens de GZB wordt verricht door ds. Johan Carl van Trigt.

Reageer op dit artikel