D.V. zondag 15 juli: uitzending fam. Geluk naar Costa Rica

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 28 juni 2018 

¡Pura Vida! Costa Rica

¡Pura Vida! hoor je de mensen in Costa Rica vaak zeggen. Het wordt gebruikt als groet, maar ook om uit te drukken dat je iets fantastisch vindt. Letterlijk betekent het ‘puur leven’. Leven zoals het bedoeld is: niet in je eentje, maar iets wat je samen viert, gedragen door de Bron van het leven. Het leven is pas echt ¡Pura Vida! als daarbij iedereen welkom is en niemand uitgesloten wordt.
 
Claudia wil zich in Costa Rica inzetten voor Nicaraguaanse migranten en hun kinderen. Kees zal theologie gaan geven op het interkerkelijke seminarium ESEPA. Hier worden predikanten opgeleid die vaak al actief zijn in lokale gemeenten. Het seminarie organiseert ook cursussen in lokale gemeenten voor gewone gemeenteleden, rond vragen waar zij in de praktijk tegenaan lopen. Kees zal zich ook inzetten voor theologisch onderwijs in Cuba.
 
Zie voor meer informatie: www.gzb.nl/puravida
 
De uitzending van de familie Geluk vindt plaats op zondag 15 juli 2018 om 10.00 uur in de Dorpskerk in De Bilt. In deze dienst zal ds. Hugo Dankers voorgaan. De uitzending namens de GZB wordt verricht door ds. Wim Poldervaart.

Reageer op dit artikel