Frans concert op vrijdag 8 november!

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 10 oktober 2019 

Van 7 t/m 11 november brengt een groep van elf Franse gemeenteleden uit vijf verschillende gemeenten in Zuid-Frankrijk een bezoek aan Nederland. In dit weekend zullen zij zich verdiepen in het Focustraject (traject van GZB en IZB), omdat het hun verlangen is om ook als kleine gemeenten missionair en diaconaal van betekenis te zijn in hun omgeving. Ze zullen diverse Nederlandse gemeenten bezoeken die bij Focus of bij Frankrijk betrokken zijn om met en van elkaar te leren. 

Ds. Geert en Florien Lustig hopen in januari 2020 te worden uitgezonden naar Zuid-Frankrijk om de Focusgemeenten te begeleiden en ondersteunen. In het kader van dit Franse bezoek, wordt er een Frans concert georganiseerd in de Oude Kerk in Zeist. Dit concert vindt plaats op D.V. vrijdagavond 8 november.

Het concert is een eenmalige, muzikale verrassing met samenzang en informatie over het zendingswerk in Frankrijk. Diverse gemeenteleden uit Zeist, waaronder Geert Lustig, andere bij Frankrijk betrokken gemeenten in Nederland en Franse gemeenteleden zullen bijdragen aan het concert. Ook is er ruimte voor samenzang! Het concert wordt georganiseerd door de thuisfrontcommissie van de familie Lustig en de GZB. Iedereen is van harte welkom!

Praktische informatie 
Het Franse concert vindt plaats in de Oude Kerk in Zeist. Er kan op het terrein van de Oude Kerk (1e Dorpsstraat 1  Zeist)​ of tegenover de kerk geparkeerd worden. De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur,  de toegang is gratis. Consumpties zijn zowel voor als na het concert tegen betaling verkrijgbaar en er is een collecte voor het zendingswerk in Frankrijk. Zie voor meer informatie de flyer.

Geert en Florien hopen op D.V. 12 januari 2020 te worden uitgezonden naar Frankrijk vanuit de wijkgemeente Pniël in Zeist. 

Reageer op dit artikel