Gert-Jan Segers over het niet doorgaan van de GZB-dag

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 13 maart 2020 

Helaas kan de GZB-dag vanwege het corona-virus niet doorgaan. Dat vinden we heel jammer. We hadden zó graag de inspirerende verhalen over zending met u willen delen.


Behalve Gert-Jan Segers zouden ook ds. Jonathan Soro uit Zuid-Soedan en ds. Gerardo en Ysabel Castro uit Peru spreken tijdens de GZB-dag. Zij zijn inmiddels weer naar hun eigen land. Ze hebben wel een boodschap achtergelaten. U kunt dit lezen in het RD, op www.gzb.nl/gzb-dag en via onze sociale mediakanalen. Ook Gert-Jan Segers wil iets meegeven.Graag hadden we samen voor het werk van onze buitenlandse gasten willen bidden en vragen u dit nu thuis te doen. Ook de collectes hadden we voor dit werk willen bestemmen. We hopen dat u wilt helpen zodat het mooie werk van ds. Jonathan Soro en ds. Gerardo en Ysabel Castro wel kan doorgaan. Doet u mee?

Tijdens de GZB-dag zouden er twee collecten zijn: 1. Hoop voor vluchtelingen uit Zuid-Soedan en 2. Kerkplanting in Peru.

Voor Zuid-Soedan kunt u bijdragen via www.gzb.nl/zuid-soedan of via Tikkie:
https://tikkie.me/pay/GZB/jnz3UbgJemR44g8ZxY5Ezw

Voor Peru kunt u bijdragen via www.gzb.nl/peru of via Tikkie: https://tikkie.me/pay/GZB/mo4fowqNu7Qc74eev5PF74

Wilt u bijdragen voor de onkosten van de GZB-dag? Dat kan via Tikkie: https://tikkie.me/pay/GZB/bxn3e8LjsvFLKh8cWZHHm5Sprekers:
  • Ds. Jonathan Soro uit Zuid-Soedan. Hij is samen met miljoenen anderen gevlucht voor het geweld in zijn land en is nu predikant in vluchtelingenkampen in Oeganda. Juist daar wil de kerk present zijn met het Evangelie. In het bijzonder is er aandacht voor de vele jongeren die opgroeien in een situatie van uitzichtloosheid.
  • Ds. Gerardo & Ysabel Castro uit Peru. Zij kwamen als kinderen via het zendingswerk van de GZB tot geloof. Nu zijn zij zelf volop betrokken bij het (jeugd)werk in de kerk van Trujillo en willen ze nieuwe generaties bereiken met het Evangelie.
  • Gert-Jan Segers. Hij zet zich als landelijke politicus met hart en ziel in voor onze Nederlandse samenleving. Van 2008-2012 is hij namens de GZB met zijn gezin uitgezonden geweest naar Egypte. Daar trainde hij christelijke leiders en studenten. De zorg voor een nieuwe generatie is een belangrijke drijfveer in zijn werk.

Reageer op dit artikel