GZB-dagboekje 'Een handvol koren'

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 19 oktober 2020 

Een dagboek voor jong en oud!


Zendingscommissies zijn erg belangrijk bij de verkoop van het GZB-dagboekje Een handvol koren. Door uw inzet worden er jaarlijks zo’n 38.500 (ca. € 265.000,-) boekjes verkocht. En daar zijn we erg blij mee!

We hopen dan ook dat u ook dit jaar weer uw best wilt doen om de boekjes te verkopen. Heeft u moeite om mensen te vinden die u daarbij willen helpen? Neem contact op met uw relatiebeheerder. We bespreken graag andere verkoopmethodes! 


Goede redenen om het dagboekje te (ver)kopen: 

  1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk.
  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Kent u het dagboekje nog niet? U kunt hier een aantal overdenkingen inzien. 

Het dagboekje is ook beschikbaar in gesproken vorm of voor iedereen met een leesbeperking. 

Wilt u meer goede redenen om het dagboekje te (ver)kopen, informatie voor u als zendingscommissie of bestelinformatie? 
Klik dan hier. 


In verband met de kerstvakantie zullen bestellingen van het dagboekje Een Handvol Koren vanaf donderdag 17 december tot vrijdag 2 januari niet verwerkt of verzonden kunnen worden.

Kleine bestellingen kunnen van maandag 21 december tot woensdag 23 december nog verzonden worden vanaf kantoor. Vanaf maandag 4 januari zullen bestellingen weer verder verwerkt worden."Het GZB-dagboek is voor ons gezin een waardevol handvat om dagelijks met de Bijbel bezig te zijn. Maak net als wij het GZB-dagboek in 2021 tot je dagelijkse gids bij de Bijbel, om zo de betrokkenheid op het werk van de GZB te vergroten. Juist in deze tijd is dat zó nodig!”
(Heleen en Peter Stam)


 

Reageer op dit artikel