Steun Zendingswerkers als Zendingsmaatje

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 21 december 2020 

In dit jaar blikken we terug op een bewogen periode. Het jaar was nogal anders dan anders. Door Covid-19 kregen we te maken met een totaal onbekende en nieuwe situatie. Veel van onze zendingswerkers moesten halsoverkop terugkeren naar Nederland en waren lang in afwachting tot ze weer terug konde.n  Gelukkig konden de meeste zendingswerkers deze zomer weer terugkeren naar het land waarheen ze uitgezonden zijn.

We merken dat, ondanks de moeilijke situatie voor mensen, de zending wereldwijd door gaat. Dit wordt ondersteund door een trouwe achterban. We hebben inmiddels 1.300 Zendingsmaatjes mogen verwelkomen. Als Zendingsmaatje zorg je samen met anderen voor het delen van het Evangelie wereldwijd. We zijn dankbaar voor ieders betrokkenheid! Het is ook een grote bemoediging en steun voor onze zendingswerkers. 

Jan en Willianne Boom, zijn één van de Zendingsmaatjes. Ze ondersteunen Björn en Marlies van Veelen. We vroegen hen waarom zij Zendingsmaatje zijn.

Jan en Willianne: ‘Het ondersteunen van minderheden vinden we belangrijk, naast het verspreiden van het Evangelie. Het is goed om de nood te lenigen wereldwijd. We proberen ook in ons eigen leven getuige te zijn van het Evangelie." 

"De verspreiding van het Woord is nodig, maar we kunnen zelf niet overal heen, daarom willen we andere zendingswerkers hierbij steunen. Björn en Marlies van Veelen vertelden dat het niet altijd makkelijk is om uitgezonden te worden. We willen hen persoonlijk steunen bij hun missie, als Zendingsmaatje.”

Lees het hele artikel van Jan en Willianne op zendingsmaatje.nl of bekijk hun bemoediging voor Björn en Marlies.Wil je ook meeleven, meebidden en meegeven? Word dan Zendingsmaatje.

Reageer op dit artikel