Twee bijbelstudieboekjes

ill860
Webredactie  | Plaatsingsdatum: 5 augustus 2016 

Op zoek naar een bijbelstudieboekje voor persoonlijke bezinning of voor de bijbelkring? Verruim uw blik en kies voor Bijbelstudies die u een inkijkje geven in de wereldkerk.

 

Bijbelstudieboekje met portretten uit de wereldkerk

‘Breder langer, dieper, hoger’ is een bijbelstudieboekje voor kringen aan de hand van tien portretten uit Gods wereldwijde kerk. In dit boekje delen christenen uit andere culturen hun geloof. Hun ervaringen worden gecombineerd met een bijbelgedeelte en gespreksvragen. Zo bevat dit boekje tien momenten om persoonlijk of als kring met broeders en zusters overal vandaan in gesprek te komen en samen meer te leren over wie God is. Een mooie manier om als gemeente stil te staan bij de wereldkerk. U kunt hier een voorbeeld downloaden.
Het boekje kost € 9,90 en is te bestellen bij de GZB (€ 3,20 komt ten goede aan het zendingswerk). 

Bij bestellingen van 1 of 2 exemplaren brengt de GZB € 1,95 verzendkosten in rekening. Vanaf 3 exemplaren is de verzending gratis.

Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.
 

 

Hoezo Israël? - Gespreksstof voor bijbelkringen

Medewerkers van het Centrum voor Israëlstudie (CIS), waarin ook de GZB participeert, schreven een uniek bijbelstudieboek voor gemeenten en kringen om in gesprek te gaan over de verhouding tussen kerk en Israël. Een genuanceerd boek dat de prikkelende en actuele vragen aan de orde stelt.De bijbelstudies laten zien dat de unieke band die God gelegd heeft met het Joodse volk niet is doorgesneden. Daarom heeft de kerk nog steeds een bij­zondere relatie met Israël. Volgens de auteurs kunnen we ook veel leren van de Joodse traditie als het gaat om het gebed, de omgang met de wet en de feesten. Daarnaast komen spannende vragen aan de orde over bijvoorbeeld de landbelofte en het slepende conflict in het Midden-Oosten.
 
Het boek is voor € 11,90 te bestellen via cis@che.nl. Zie voor meer informatie de website van het CIS.

Reageer op dit artikel