Jeugdprogramma's

Eventbrite - GZB-dag 2018 - Thema: Laat je zien

Jeugdprogramma’s op de GZB-dag 

Ook voor kinderen en tieners is er meer dan genoeg te doen op de GZB-dag!
Het wordt een dag vol met zending en gezelligheid. Zorg dat je erbij bent!
En voor de jongsten is er kinderoppas geregeld.


 

Kinderoppas

Is uw kind tussen de 0 en 4 jaar oud? Dan is hij of zij hartelijk welkom bij onze kinderoppas! Met een mooi team van vrijwilligers is er goede zorg voor de kinderen. Daarnaast is er veel speelgoed aanwezig en worden er met de oudere kinderen spelletjes gedaan en gezongen.


Wanneer u uw kind aanmeldt voor de kinderoppas kunt u gelijk aangeven op welke momenten een fles, slaapje, of iets anders nodig is. Onze vrijwilligers zullen hier rekening mee houden.
 

Kinderprogramma onderbouw

Zit jij in groep 1, 2 ,3 of 4? Dan ben je hartelijk welkom bij ons kinderprogramma onderbouw! Het thema van de dag is ‘Laat je zien!’ en we gaan samen nadenken over het verhaal van Zachëus. Verder gaan we zingen, knutselen, leuke spellen doen en komt er een zendingswerker langs met een mooi verhaal. In de middag komt Jeroen van den Berg een prachtige voorstelling met zijn poppen geven! Het wordt een dag vol met zending en gezelligheid. Zorg dat je erbij bent!
Kinderprogramma bovenbouw
Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Dan ben je hartelijk welkom bij het kinderprogramma van de bovenbouw! Het belooft een heel mooie dag te worden over het thema ‘Laat je zien!’. Ook met jullie gaan we nadenken over het verhaal van Zacheüs en hoe de Heere Jezus naar hem omkeek. Verder gaan we zingen, luisteren naar het verhaal van een zendingswerker, leuke spellen doen en in de middag weer iets moois maken. Daarnaast komt ‘s middags Jeroen van den Berg een prachtige voorstelling met zijn poppen geven. We gaan er een echt feestje van maken, dat wil je niet missen!

Tienerprogramma

Zit jij in klas 1, 2, 3 of 4 van de middelbare school? Dan ben je van harte welkom bij ons tienerprogramma! Het thema van de dag is ‘Laat je zien!’ en we gaan met elkaar nadenken over het verhaal van Zacheüs. Jezus zag Zacheüs letterlijk zitten: wat betekent dat voor jou? Het belooft een gave dag te worden, vol met gezelligheid, zending, geloof, competitie, spellen, workshops en nog veel meer… Schrijf het gelijk in je agenda, neem gerust nog vrienden mee en meld je aan!
 

Tot 17 maart :-)