Projectstand: € 1095,-

Streefbedrag: € 5000,-

Nicaragua: Noodhulp voor mensen getroffen door corona

Nicaraqua is één van de armste landen van Latijns-Amerika. Voor velen is het coronavirus dan ook een regelrechte ramp! Niet alleen omdat de medische voorzieningen slecht zijn. De gevolgen van de lockdown treft dagloners en degenen die ontslagen worden en hun families nog eens extra hard: geen werk, geen inkomsten, geen eten!
 
Onze zustergemeenten in Nicaragua zijn inmiddels gestart met het bieden van voedselhulp aan deze kwetsbare mensen. Graag willen we hen ondersteunen in hun zorg voor mensen die het zoveel moeilijker hebben dan wij. 

Voor 5 euro per week kan één persoon een hele week rondkomen!

Helpt u hen, naast uw gebed, met uw gift door deze periode heen?
 
Een gift is welkom op rekening NL91 INGB 0690 7624 45. Bij de omschrijving graag het projectnummer vermelden: project NI.N.100. Ook kunt u heel makkelijk geven via de doneerbutton op deze pagina.

 
Het verhaal van Ana
Ana woont tegenover de kerk in Managua en zorgt voor haar kleindochter Estacy van 11. De moeder van Estacy woont in Panama en stuurt normaal gesproken iedere maand geld op voor de kosten van het levensonderhoud van haar dochter en haar moeder. Maar door de impact van corona in buurland Panama is ze haar baan kwijtgeraakt en kan ze zelf nauwelijks overleven. Oma Ana en haar kleindochter proberen nu ijsklontjes en snoepjes te verkopen om wat inkomsten te hebben. We willen haar een pakket geven totdat de moeder van Estacy weer een baan gevonden heeft in Panama.