Heleen van der Sluijs

Onze zendingswerkers kunnen niet zonder uw steun

Steun Heleen van der Sluijs met een online gift

Over Heleen van der Sluijs

 • Bosnië
 • Toeruster Gemeenten
 • Protestantse Kerk in Bosnië
 • 9 juni 2019, vanuit de Oude Kerk in Ede

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.

Heleen van der Sluijs

Heleen van der Sluijs is in juni 2019 naar Bosnië vertrokken. Ze is voor 6 jaar, namens de GZB, uitgezonden naar dit bijzondere land, zo’n 1700 km vanaf Nederland. Heleen: “ik wil graag deel worden van de Bosnische gemeenschap en in mijn leven daar iets laten zien van mijn diepere verlangen; anderen laten delen in de geweldige liefde van Jezus Christus en Zijn goede nieuws voor onze wereld."

"Ik wil, samen met Adré en Marja Lichtendonk, de kleine, kwetsbare kerk in Bosnië ondersteunen in haar missionaire en diaconale taken. We willen de kerk sterker maken en laten groeien."
 
“Benieuwd wat ik in Bosnië allemaal doe en meemaak? Volg dan mijn blog op deze website en volg me via Facebook of Instagram!”
 

Ga naar de website van Heleen van der Sluijs


Blog

 • ill180

  Kleine gesprekjes 

  27 augustus 2019

  Het is al laat als ik naar huis ga. Vanaf de tramhalte is het nog zo’n 15 minuten lopen naar mijn huis. Als ik de loopbrug over ben ga ik langzamer lopen. Ik wil voorkomen da...
 • ill180

  Kampvuurverhalen 

  3 augustus 2019

  ‘Tijdens de oorlog waren we in Sarajevo. Er was geen elektriciteit meer en het werd vroeg donker. Om iets te doen te hebben tijdens de lange avonden, vertelden we elkaar verh...