Rob en Sijda Wesselink

Onze zendingswerkers kunnen niet zonder uw steun

Steun Rob en Sijda Wesselink met een online gift

Over Rob en Sijda Wesselink

  • Egypte
  • Opleiding verpleegkundigen en gehandicapten- en ouderenzorg
  • Al Germanyyia Hospital
  • voorjaar 2022

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.

Rob en Sijda Wesselink

De schrijnende armoede die er op veel plekken in Egypte is, zie je terug in het gebrek aan basisvoorzieningen, zoals onderwijs en goede gezondheidszorg. Vooral de openbare gezondheidszorg is van lage kwaliteit en kampt met een gebrek aan gekwalificeerd personeel. Daarom ligt hier een prachtige kans om als christenen dienend aanwezig te zijn. In een samenleving waar bijna iedereen moslim is, mogen we zo heel concreet Gods liefde zichtbaar maken.

Wij zijn Rob en Sijda Wesselink, beiden werkzaam in de zorg. Het is ons verlangen om uitgezonden te worden naar een plaats waar praktische hulpverlening en getuige-zijn hand in hand gaan. We hopen het Al Germanyyua Hospital in Aswan in het zuiden van Egypte te kunnen ondersteunen en een bijdrage te leveren aan goede gezondheidszorg. Hiermee werken we aan de missie van het ziekenhuis: uitreiken naar de naasten en allerarmsten.
We kijken ernaar uit om onze gaven in te kunnen zetten in dit deel van Gods Koninkrijk. Wil je ons hierbij ondersteunen? Word dan ons Zendingsmaatje!

Ga naar de website van Rob en Sijda Wesselink