Leendert en Marianne Otterspeer

Onze zendingswerkers kunnen niet zonder uw steun

Steun Leendert en Marianne Otterspeer met een online gift

Over Leendert en Marianne Otterspeer

 • Thailand
 • studentenwerk
 • GZB
 • 26 mei 2019 vanuit Hendrik Ido Ambacht
 • niet bekend

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.

Leendert en Marianne Otterspeer

Wij zijn Leendert en Marianne Otterspeer. We hebben drie kinderen: Nanne, Sven en Lauren. Het is ons verlangen om met de mensen om ons heen het Evangelie te delen én dat niet alleen met woorden, maar ook door te luisteren en onderdeel te zijn van een gemeenschap. Op 26 mei zijn we door de GZB uitgezonden naar Thailand. 
 
In Thailand zetten wij ons in voor het werk onder de studenten in de stad Mahasarakham. Samen met andere zendingswerkers brengen wij hen in aanraking met het Evangelie door middel van studiebegeleiding, sportactiviteiten en evangelisatiemomenten op de campus.
 
We voelen ons verbonden met onze uitzendende gemeente en kijken ernaar uit om dit avontuur samen met hen te beleven. Het is ons gebed dat ons werk in Thailand ook tot zegen van onze thuisgemeente is.
 

MissionRun

Op 13 april hebben we een mooie MissionRun gehouden in Ridderkerk. De opbrengst is bestemd voor ons werk in Thailand. Kijk mee voor het resultaat en de foto's.


Benefietconcert

Op 18 mei hielden we een benefietconcert met de Prijs Hem band in Hendrik-Ido-Ambacht. Wat was het mooi! Nog even terugblikken? Kijk dan even mee via de foto's. Dank voor jullie komst en support!
 


 


 

Ga naar de website van Leendert en Marianne Otterspeer


Blog

 • ill180

  We are chosen to serve.. 

  4 september 2019

  In juli hebben we een interview gedaan met Chon die toen nog in ons team zat. Het interview is volledig in het Engels.  ...
 • ill180

  ​Maha Sarakham 

  13 juli 2019

  Alweer ruim vier weken wonen we in deze studentenstad en we beginnen de weg al een beetje te kennen. Maha Sarakham is een hele uitgerekte stad die uit verschillende stukjes bestaat...
 • ill180

  Stadhouder Willem III-school in Thailand 

  22 juni 2019

  Een dagje mee naar school met Nanne, Sven en Lauren!  ...