Leendert en Marianne Otterspeer

Onze zendingswerkers kunnen niet zonder uw steun

Steun Leendert en Marianne Otterspeer met een online gift

Over Leendert en Marianne Otterspeer

 • Thailand
 • studentenwerk
 • GZB
 • 26 mei 2019 vanuit Hendrik Ido Ambacht
 • niet bekend

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.

Leendert en Marianne Otterspeer

Wij zijn Leendert en Marianne Otterspeer. We hebben drie kinderen: Nanne, Sven en Lauren. Het is ons verlangen om met de mensen om ons heen het Evangelie te delen én dat niet alleen met woorden, maar ook door te luisteren en onderdeel te zijn van een gemeenschap. Op 26 mei zijn we door de GZB uitgezonden naar Thailand. 
 
In Thailand zetten wij ons in voor het werk onder de studenten in de stad Mahasarakham. Samen met andere zendingswerkers brengen wij hen in aanraking met het Evangelie door middel van studiebegeleiding, sportactiviteiten en evangelisatiemomenten op de campus.
 
We voelen ons verbonden met onze uitzendende gemeente en kijken ernaar uit om dit avontuur samen met hen te beleven. Het is ons gebed dat ons werk in Thailand ook tot zegen van onze thuisgemeente is.
 

MissionRun

Op 13 april hebben we een mooie MissionRun gehouden in Ridderkerk. De opbrengst is bestemd voor ons werk in Thailand. Kijk mee voor het resultaat en de foto's.


Benefietconcert

Op 18 mei hielden we een benefietconcert met de Prijs Hem band in Hendrik-Ido-Ambacht. Wat was het mooi! Nog even terugblikken? Kijk dan even mee via de foto's. Dank voor jullie komst en support!
 


 


 

Ga naar de website van Leendert en Marianne Otterspeer


Blog

 • ill180

  Kerstgroet 2019 

  23 december 2019

  ...
 • ill180

  Kerst 2019 

  23 december 2019

  Inmiddels zijn we zo’n 7 maanden in Thailand, het is cliché maar wat vliegt de tijd. En wat zijn we al thuisgeraakt in het Thaise leven.  We hebben al heel veel ...
 • ill180

  Kerkdienst in Thailand 

  24 november 2019

  Familie Otterspeer bezocht deze zondag een Thaise kerkdienst.  ...