Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

GZB-dagboek
'Een handvol koren' 2023

Dagboek_een handvol koren

Een dagboek voor jong en oud!

Gewoonlijk kost het boekje € 13,95, maar is nu te koop voor slechts € 7,95.

Zendings- en thuisfrontcommissies zijn erg belangrijk bij de verkoop van het GZB-dagboekje ‘Een handvol koren’. Door jullie inzet worden er jaarlijks meer dan 38.000 boekjes verkocht. En daar zijn we erg blij mee! Want we bieden niet alleen een waardevol dagboekje, maar de verkoop vormt ook een belangrijke bron van inkomsten voor het werk van de GZB. Per jaar is de winst zo’n € 264.000.

Informatie over de verkoop van het dagboek voor 2023
  • Prijs: € 13,95 – De papierprijzen zijn enorm gestegen. Door vroegtijdig in te kopen, hebben we de kosten gelukkig weten te beperken. Wel is het boekje iets duurder geworden, maar voor een dagboekje met maar liefst twee overdenkingen per dag is € 13,95 niet duur.
  • Tien tips – Lees voor je begint met de verkoop de tien tips door. Wie weet brengt het je op goede ideeën.
  • Verkoop – Om je te helpen bij de verkoop zijn er posters met intekenlijst, een advertentie en machtigingskaarten beschikbaar. Ook kun je hier de cover van het dagboek downloaden. Van de posters en machtigingskaarten kun je hieronder het gewenste aantal bestellen.
  • Betalen – Mensen hebben steeds minder vaak contant geld in huis. Maak daarom ook gebruik van Tikkie of machtigingskaarten. Hoe Tikkie werkt? Je leest het hier.
  • Winst voor het zendingswerk – De winst per boekje is ruim € 8. Je kunt zelf bepalen waar die winst aan wordt besteed, bijvoorbeeld aan de zendingswerker waar je gemeente bij betrokken is of een project op de website van de GZB.
  • Dagboek in gesproken vorm – Kom je tijdens de verkoop met mensen in contact met een leesbeperking? Het GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2023 is bij de CBB, producent van christelijke lectuur voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook in gesproken vorm beschikbaar. De prijs is hetzelfde als een gedrukt exemplaar. Bestellen kan via www.leesbutler.nl.
  • Kortingsregeling diaconieën – Voor diaconieën geldt een kortingsregeling als zij de boekjes gratis uitdelen. Meer informatie hierover volgt.
  • Voor degenen die het boekje niet kennen: je kunt hier een paar voorbeelden downloaden.

Bestellen

Je kunt je bestelling van de dagboekjes, posters en machtigingskaarten doorgeven via 0343-512444, ehk@gzb.nl of het bestelformulier hieronder. Ook kun je bij de bestelling van de boekjes aangeven waar de opbrengst voor bestemd is. Zo kan jij ervoor kiezen of het geld bij een specifieke zendingswerker of project terechtkomt, of dat het besteed wordt waar het geld het meest nodig is.  Bij voorkeur ontvangen en verzenden we de boekjes in één keer, dit om de portokosten zo laag mogelijk te houden. De levertijd is ongeveer één á anderhalve week.

Hulp nodig?

Heb je vragen of wil je overleggen hoe je de verkoop in je gemeente kunt verhogen, neem gerust contact met Danny Schurink, tel. 0343-512444, e-mail: dschurink@gzb.nl. Hij denkt graag met je mee!

Alvast heel hartelijk dank voor je inzet bij de verkoop van het dagboek voor 2023!

Bestelformulier

Vragen?

Wij helpen graag!

vierkant schurinkdanny P2030674
Danny Schurink