Weblog

Aad & Dineke van der Maas

U kunt ons werk in Albanië mogelijk maken door bij ons betrokken te zijn  door uw meeleven, meebidden en meegeven:

Meeleven

Via deze website willen we u op de hoogte  houden van onze contacten met de kerken in Albanië. Regelmatig zullen we een nieuwe blog of foto's plaatsen. Wilt u dit blog in uw mailbox ontvangen? Meld u dan daarvoor aan via  het blokje 'Blijf op de hoogte' (rechtsonder). Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.


Meebidden

We geloven dat ons werk in Albanië van waarde en betekenis is als het gedragen wordt door gebed. Wilt u meebidden en danken voor de mensen in Albanië, ons  werk en leven in Albanië? Meld u dan aan voor de gebedsmail via  het blokje 'Blijf op de hoogte' (rechtsonder) en wij sturen u regelmatig nieuwe gebedspunten toe.


Meegeven

Door uw financiële bijdrage maakt u ons werk in Albanië mogelijk. Klik op de button rechtsboven op deze pagina of maak uw bijdrage rechtstreeks over op IBAN NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. TFC Aad en Dineke van der Maas (of o.v.v. "Deelgenoten Aad en Dineke van der Maas als u betrokken bent bij een “Deelgenotengemeente”). Giften zijn ­ fiscaal aftrekbaar. Het doen  van een meerjarenschenking is ook mogelijk.


Folder

​Hier is een folder te downloaden m.b.t. het werk van de familie van der Maas in Albanië.
 

Uitzenddienst

​De uitzenddienst heeft plaats gevonden op 2 juli 2017. De uitnodiging voor deze dienst is hier te lezen. Klik hier voor een verslag (met foto's en geluidsopname) van de uitzenddienst.

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.