Weblog

Aad & Dineke van der Maas


Over ons


Ons gezin bestaat uit Dineke, Aad, Chris (2002) en Joseph (2006).

In juli 2017 zijn we naar Albanië verhuisd om daar de jonge kerken te ondersteunen met theologisch onderwijs.  

Voor Aad was Albanië bekend terrein. Hij werkte in de jaren ’90 al geruime tijd in Albanië. Zijn achtergrond is theologie en maatschappelijk werk. In de afgelopen jaren werkte hij afwisselend in de hulpverlening en het onderwijs. Dineke was werkzaam in de gezondheidszorg en hulpverlening. Van 2004 tot 2010 hebben we als gezin in Noord-Ghana gewoond, waar Aad kerkleiders heeft getraind.

Voor onze jongens was het uiteraard een grote stap om naar Albanië te gaan. Zij volgen lessen op de internationale school Gjerasim Qiriazi in Tirana, waar we ook wonen.

Vóór ons vertrek naar Albanië woonden we in Waddinxveen, waar we verbonden zijn aan de Protestantse gemeente De Rank. We zijn dankbaar dat deze gemeente ons het vertrouwen en de steun geeft om dit werk in Albanië te doen.

Meer info m.b.t. Aad, zie Linkedin

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.