Weblog

Anneleen in Nicaragua

Het is mijn verlangen om mijn geloof in Jezus Christus te delen met de mensen om mij heen. Vanaf oktober mag ik dit gaan doen in Nicaragua. Ik zal daar deel gaan uitmaken van de Iglesia Reformada, de lokale protestantse kerk.

Vanuit mijn onderwijsachtergrond zal ik gaan helpen met het opzetten van een lijn voor Bijbelonderwijs. Ook zal ik hiervoor lessen en materialen gaan maken. Daarnaast ga ik meedraaien in de activiteiten van de kerk om zo van en met elkaar te leren over christen-zijn wereldwijd. 
 • ill180

  Afscheid nemen bestaat niet 

  15 oktober 2019

  Het vliegtuig vliegt hoog boven de wolken. Mijn schermpje vertelt dat het nog 6054 kilometer is en dat de vlucht nog 6 uur en 40 minuten duurt. Om mij heen hoor ik verschillende ta...
 • ill180

  Werkloos!? 

  12 september 2019

  ´O ja, jij bent natuurlijk werkloos'. Het is dinsdagmiddag en ik ben in de bibliotheek als iemand dit tegen mij zegt. Na zes weken zomervakantie zijn de scholen weer bego...

Uitgezonden door

Ik ben uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.