Geloof in Colombia

Antonie en Cora Treuren - van Utrecht

Meebidden, meeleven, meegeven

 

Ondersteun ons door voor ons te bidden. In onze nieuwsbrief kunt u onze specifieke gebedspunten. Gebed maakt onze uitzending mogelijk en geeft verbinding.

Volg ons door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief (per post of e-mail). Daarnaast vindt u op deze website meer achtergrondinformatie, nieuwsberichten en een links naar facebook.
Heeft u vragen? …stel ze ons op:

Colombia is een land met twee gezichten. Het kent een geweldadige historie (en heden) en een stijgende economie. Om te werken en wonen in Colombia is jaarlijk ruim €50.000,- nodig. De GZB vraagt mee te delen in de kosten door jaarlijks €25.000,- bijeen te brengen. Dit bedrag is nodig voor verzekeringen, opleiding, reiskosten en levensonderhoud.

U kunt ons ook financieel steunen door uw bijdrage ook overmaken op rekeningnummer IBAN NL51FVLB0225389657 t.n.v. Hervormde Gemeente Woerden inzake ‘geloof in Colombia’. Dit rekeningnummer IBAN is ANBI geregistreerd, hierdoor zijn giften aftrekbaar van de belasting. U kunt ook gebruik maken van de knop 'Doneer online', (rechts op deze pagina). U kunt u ons periodiek steunen door dit aangegeven via de 'Doneer Online' knop of contact op te nemen met de TFC via 
Hartelijk dank!


Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.