Zuid-Afrika

Gerrit en José Heino-Kasbergen

Dienstenveiling

Overgenomen uit Kerknieuws (Officieel orgaan van de Protestantse gemeente te Capelle aan den IJssel)

Op vrijdagavond 17 november is er een ‘dienstenveiling’ in het kerkelijk centrum van de Dorpskerk. Vanaf 19.45 uur is iedereen welkom. Halverwege binnenlopen als het u/jou uitkomt, is helemaal OK!

Doel is een samenbindende activiteit voor en door jong en oud met een opbrengst voor de Dorpskerk en voor het zendingswerk van Gerrit en José Heino-Kasbergen in Zuid-Afrika.

U kunt bieden op onder andere een huiskamerconcert, een beroepskeuzetest, een wijnproeverij, een whisky-pakket, een port-pakket, een wijn-pakket, een midweek of weekend in een mooi chalet in Lunteren, taarten op bestelling, sinterklaasgedichten, een muziekles etc.

Dank aan alle mensen die dit al hebben aangeboden. Als u iets kunt aanbieden, dan horen we dat graag; het liefst uiterlijk 9 november, maar later kan ook. Het kan van alles zijn: iets waar u goed in bent of iets dat u ter beschikking wilt stellen, óók tijd en aandacht voor andere gemeenteleden. Op de veilingavond kunt u (lekker) opbieden, kopen en gezellig bijpraten onder het genot van koffie/thee, frisdrank of een borrel. U kunt ook gewoon voor de gezelligheid komen. Voor mensen die willen komen maar geen vervoer hebben, is er een ophaal- en thuis-breng-service.

Zie www.dorpskerkcapelle.nl voor verdere informatie over deze avond; in de week voorafgaand ook een lijst met te veilen diensten etc. zodat u alvast rustig kunt bekijken waar u op wilt bieden.

Hebt u een dienst of idee, mail het naar Rini de Jong (rini.jong@filternet.nl) of Martin van der Voet (martinvandervoet@casema.nl).

De Bazaar- en de Thuisfrontcommissie

Reageer op dit artikel

Geen Facebook? Reageer dan hier.

  • Martin van Essen

    22 december 2017, 11:24

    Gezegende kerstdagen en Gods zegen op jullie werk in 2018 !

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden vanuit de Hervormde wijkgemeente Dorpskerk te Capelle aan den IJssel. De uitzending is mede mogelijk gemaakt door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.