Weblog

Heleen van den Berg

In de zomermaanden is er een 6-delige serie bij de EO geweest over het Midden Oosten, met de naam Van Ninevé naar Nazareth. In deze serie maak je een reis langs verschillende bevolkingsgroepen.


Hou je van koken? Dan is dit zéker wat voor jou! Eerder dit jaar heeft de NPR namelijk de serie Op zoek naar de granaatappel uitgezonden. Je kijkt mee in de keuken van vrouwen uit verschillende landen in het Midden Oosten, waaronder Jordanië en Libanon. Daarnaast hoor je meer over hun leven, passies en dromen.


Het Philemon Project heeft nog geen eigen website, maar hier is wel informatie te vinden.

Ook het volgende filmpje is een leuke kennismaking: 

In najaar 2016 heeft de NTR de serie Danny in Arabistan uitgezonden. Danny ging op reis naar zijn geboorteland Libanon, maar bezocht ook andere landen. Kijk hier de uitzendingen voor Libanon en Jordanië terug.

Ook Floortje ging op reis. Ooit maakte zij een prachtige serie over Syrië.  Nu, bijna 10 jaar later, ging ze terug. Bekijk haar verslag in twee afleveringen hier.

 

Uitgezonden door

Ik ben uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof.  Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.