Weblog

Heleen van den Berg

Meedoen kan op verschillende manieren:

 
  • Meebidden
Het werk staat of valt met gebed om Gods zegen, wijsheid en bescherming. Wilt u meebidden en op de hoogte blijven van specifieke gebedspunten? Via Whatsapp worden er regelmatig gebedspunten verstuurd. Wilt u die ook ontvangen, stuur dan een mailtje naar de TFC (heleentfc@gmail.com) met daarin uw naam en uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk toegevoegd aan de lijst.
Hebt u geen Whatsapp of ontvangt u de punten liever per mail, meldt u dan aan voor de gebedsmail via info@gzb.nl.
 
  • Meeleven
Meeleven is bemoedigend en doet enorm goed. Meldt u aan voor de nieuwsbrief en/of de weblog aan de rechterkant van deze pagina. Ik lees graag uw reacties en wil ook weten hoe het met u gaat!
 
  • Meegeven
Financiële steun is nodig om het werk mogelijk te maken. U kunt een gift doneren via de doneer-knop, eveneens aan de rechterkant van deze pagina. Ook kunt u rechtstreeks een gift overmaken naar NL91INGB0690762445 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. Hoop voor vluchtelingen. Indien u op een andere manier wilt doneren of ideeën hebt, schroom niet om contact op te nemen met de TFC via heleentfc@gmail.com.

Alvast hartelijk bedankt!

Zending doe je niet alleen. Zending doe je samen.

Uitgezonden door

Ik ben uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof.  Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.