Dienen & Delen in Nicaragua

weblog John & Marjan Lindhout

Dienen en delen

Zonder geld kunnen John & Marjan hun werk niet doen in Nicaragua. We willen u/jou vragen om een bijdrage voor het werk. Vanuit de GZB wordt meer dan de helft van de kosten van de uitzending gedragen. De resterende € 21.000 per jaar zal bijeengebracht worden vanuit de Levensbron gemeente in Goes en door familie en vrienden. Deelt u mee en dient u mee?

Meeleven

Lees via deze website onze blogs en nieuwsbrieven. Via het formulier onder ‘Blijf op de hoogte’ kunt u zich abonneren. Of volg ons via:
www.facebook.com/familielindhout
www.instagram/familielindhout

Meebidden

Bid en dank voor het werk in Nicaragua.  Dank voor Gods trouw met de gemeenten van de Iglesia Reformada. Bid voor de jonge gelovigen die opgroeien in een wijk met veel sociale problemen. Via het formulier onder ‘Blijf op de hoogte’ kunt u zich abonneren.

Meegeven

Door een financiële bijdrage maakt u het werk in Nicaragua mogelijk. 
  • Online, via de doneerbutton op deze website.
  • Overboeking op NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen ov.v. TFC Familie Lindhout.


De GZB is ANBI geregistreerd, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. 

Contact

Via deze link kunt u direct contact opnemen met de familie Lindhout. Voor vragen aan het TFC kunt u mailen met Helma Walhout.

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.