Oudshoorn in Afrika

Weblog Joram & Daniëlle

Uitzending naar Namibie

Zending doen we samen! In de zomer van 2018 is de familie Oudshoorn uitgezonden vanuit de Nieuwe Kerk in Utrecht. De hervormde gemeente Ameide en Tienhoven en PKN Nijkerkerveen ondersteunen de uitzending. 

Thuisfrontcommissie

De thuisfrontcommissie van Joram en Daniëlle Oudshoorn ondersteunt hen en verbindt hen met kerken in Nederland. De thuisfrontcommissie bestaat uit Harmen van der Kolk en Bert Belle (Nieuwe Kerk Utrecht), Joop Krouwel en Mieke Bolle (Hervormde Gemeente Ameide en Tienhoven), Suzanne Bremer (PKN Nijkerkerveen), Ada Veldhuizen en Janneke Koorevaar.

Doe ook mee!

Wilt u ons werk in Namibië ondersteunen door mee te leven, voor ons te bidden of financieel bij te dragen? 
Meeleven Wilt u op de hoogte blijven? We schrijven regelmatig blogs en nieuwsbrieven. Via het formulier onder ‘Blijf op de hoogte’ kunt u zich abonneren. Volg ons ook op facebook en instagram: oudshoorninafrika
Meebidden Bid voor ons werk in Namibië.  Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief kan via het formulier 'Blijf op de hoogte'

Meegeven Door een financiële bijdrage maakt u ons  werk in Nambie mogelijk! Dit kan online via de doneerbutton op deze website of op NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen o.v.v. TFC Joram en Danielle Oudshoorn. De GZB is ANBI geregistreerd, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. 

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.