¡Pura Vida! – Costa Rica

Kees en Claudia Geluk

Onze missie: ¡Pura Vida!

¡Pura Vida! hoor je de mensen in Costa Rica vaak zeggen. Het wordt gebruikt als groet, maar ook om uit te drukken dat je iets fantastisch vindt. Letterlijk betekent het ‘puur leven’. Leven zoals het bedoeld is: niet in je eentje, maar iets wat je samen viert, gedragen door de Bron van het leven. Het leven is pas echt ¡Pura Vida! als daarbij iedereen welkom is en niemand uitgesloten wordt.

Claudia wil zich in Costa Rica inzetten voor Nicaraguaanse migranten en hun kinderen. Kees zal theologie gaan geven op het interkerkelijke seminarium ESEPA. Hier worden predikanten opgeleid die vaak al actief zijn in lokale gemeenten. Het seminarie organiseert ook cursussen in lokale gemeenten voor gewone gemeenteleden, rond vragen waar zij in de praktijk tegenaan lopen. Kees zal zich ook inzetten voor theologisch onderwijs in Cuba. Op 15 juli worden wij uitgezonden vanuit de wijkgemeente Dorpskerk van de Protestantse Kerk te De Bilt in samenwerking met de GZB.

Uitzicht vanaf het seminarie.

Uitgezonden door

Op zondag 15 juli 2018 zijn wij uitgezonden vanuit de wijkgemeente Dorpskerk van de Protestantse Kerk in De Bilt in samenwerking met de GZB.
De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.