Misi Sulawesi

Laurens Jan & Lourina Vogelaar

Amos Daniël geboren!

ill860

Op woensdag 15 augustus is in Yogyakarta (Indonesië) ons derde kind geboren. Bijna iedereen in Indonesië vroeg ons of het een jongen of een meisje zou worden. Daar konden we geen antwoord op geven omdat het ook voor ons een verassing was. We ontvingen uit Gods scheppende hand een zoon. We hebben hem de namen Amos Daniël gegeven. Zijn roepnaam is Amos. Het was best een pittige bevalling. Amos had na de bevalling eerst nog wat ademhalingsmoeilijkheden en heeft een paar uur lang zuurstof toegediend gekregen. Daarna ging het goed. Vandaag (17 augustus) zijn Lourina en Amos teruggekeerd uit het ziekenhuis. We zijn in dat ziekenhuis uitstekend verzorgd en begeleid en zullen daar nog een aantal keer terugkomen voor controles. De komende weken zullen we nog in Yogyakarta blijven. Daarna zullen we naar Palopo gaan. We zijn dankbaar dat God ons tot hiertoe geholpen en bewaard heeft. Wij werden omringd door de gebeden van velen en God verhoorde deze gebeden. God lof!

Reageer op dit artikel

Geen Facebook? Reageer dan hier.

 • frans en cora bakker

  17 augustus 2018, 05:28

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!!
 • Gerrie Blok

  17 augustus 2018, 06:00

  Wat een geweldig geschenk van God, dat Hij laurina gespaard heeft, jullie een gaaf uitziend zoontje en vroertje heeft geschonken. Wat een vreugde . En wat een drukte erbij. En als hij huilt oefent Amos Daniel zijn stembanden om God te prijzen, om een kanaal voor Hem te zijn in deze wereld.
  Dag lleve mensen, ik wens jullie voldoend rusturen. Gerrie
 • Martin en Corina

  18 augustus 2018, 10:36

  Ha familie Vogelaar! Van harte gefeliciteerd met de kleine Amos. Een zoon en broertje erbij! Gods zegen toegewenst!
 • margriet van tilborg

  19 augustus 2018, 07:43

  Lieve mensen, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en jullie broertje. Een wonder zo'n lief klein mensje. Fijn dat jullie weer bij elkaar zijn als gezin, geniet ervan. Ik wens jullie God nabijheid in alles. Een hartelijke groet uit Ander. Margriet.

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden vanuit de hervormde Bethlehemkerk te Den Haag, in samenwerking met de GZB. De GZB is een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland en verlangt ernaar dat (wereldwijd) mensen God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.