Weblog

Leendert & Marianne Otterspeer

Wij zijn Leendert en Marianne Otterspeer. We hebben drie kinderen: Nanne, Sven en Lauren. Het is ons verlangen om met de mensen om ons heen het Evangelie te delen én dat niet alleen met woorden, maar ook door te luisteren en onderdeel te zijn van een gemeenschap.
 
In Thailand gaan wij ons inzetten voor het werk onder de studenten in de stad Mahasarakham. Samen met andere zendingswerkers brengen wij hen in aanraking met het Evangelie door middel van studiebegeleiding, sportactiviteiten en evangelisatiemomenten op de campus.
 
We voelen ons verbonden met onze uitzendende gemeente en kijken ernaar uit om dit avontuur samen met hen te beleven. Het is ons gebed dat ons werk in Thailand ook tot zegen van onze thuisgemeente is.
 

MissionRun

Op 13 april hebben we een mooie MissionRun gehouden in Ridderkerk. De opbrengst is bestemd voor ons werk in Thailand. Kijk mee voor het resultaat en de foto's.


Benefietconcert

Op 18 mei houden we een benefietconcert voor jong en oud van 19.30 - 21.00 uur op Vijverhof 10, Hendrik-Ido-Ambacht. Welkom!

Kahoot Challenge 

We hebben een quiz ontwikkeld over onze uitzending naar Thailand. Ga jij de uitdaging aan om nog meer te weten te komen over het zendingswerk in Azië? Speel deze quiz dan mee. Succes! 


 


 
  • ill180

    ​Waar het begon.. 

    14 maart 2019

    Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat dit avontuur begon. Onze carrières belandden allebei (voor Marianne onverwachts) op een kruispunt. Een moment dat je nadenkt o...

Uitgezonden door

Wij worden uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.