Gods perspectief voor Albanië

Maarten & Gerdien Blom

We hopen dat u ons wilt steunen. In gebed, meeleven en ook financieel. De Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee zal onze uitzendende gemeente zijn, maar daarnaast is het ook van belang dat andere gemeenten ons werk steunen. Dit kan via het zogenaamde “adoptieprogramma GZB-deelgenoten”, zie hiervoor www.gzb.nl of de folder van “Adoptieprogramma Deelgenoten”.
 
Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons werk en de nieuwsbrieven ontvangen, stuur dan een mailtje naar giften@maartenengerdien.nl en laat uw gegevens (e-mailadres, adres, postcode, plaats) achter.

Giften zijn hartelijk welkom op NL86 RABO 0163820643* t.n.v. Hervormde Gemeente te Katwijk aan Zee. Wilt u elke maand of kwartaal een vast bedrag geven? Mail dan naar giften@maartenengerdien.nl en ontvang een machtigingskaart thuisgestuurd.
 
* Deze rekening is een speciale rekening voor het werk van Maarten en Gerdien, een extra vermelding is daarom niet nodig.

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.