Zorg in Congo

Weblog Mark & Corine Godeschalk

Betrokken zijn


U kunt het werk in Congo mogelijk maken door
bij ons betrokken te zijn:

Meeleven: Lees onze nieuwsbrief. Op die manier houden we u op de hoogte van ons werk en de kerk in Congo. Rechts onderin deze pagina kunt u uzelf aanmelden.
Volg ons ook via onze weblog, Facebook en
Instagram.

Meebidden: Bid en dank voor het werk in Congo. Meld u aan voor de gebedsmail via  het blokje 'Blijf op de hoogte' (rechtsonder) en wij sturen u regelmatig nieuwe gebedspunten toe.

Meegeven: Door uw financiële bijdrage maakt u ons werk in Congo mogelijk. Klik op de roze knop rechtsboven op deze pagina of maak uw bijdrage rechtstreeks over op IBAN NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. TFC Mark en Corine Godeschalk (of o.v.v. "Deelgenoten Mark en Corine Godeschalk" indien u lid bent van een deelgenoten gemeente).
Giften zijn fiscaal aftrekbaar.
 

Thuisfrontcommissie (TFC)

Congo is een eind weg. Om de betrokkenheid bij Mark en Corine vanuit Nederland levend te houden, vormen wij hun thuisfrontcommissie. Binnen de gemeente vragen wij aandacht, gebed en financiën voor het werk van Mark en Corine.


Vlnr: Marja van der Graaff, Christel van Dijk (secretaris en externe contacten), Youri Gerverdinck, Harmen van Norel (voorzitter), Nelleke van der Ent (jongerenbetrokkenheid), Roel van der Wilt (niet op de foto).


E-mail: 
Post: p/a Cipreslaan 10, 3053 NC Rotterdam

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.