van HARTe netwerken

weblog Marleen & Martin 't Hart

Ouderbijeenkomst met toelichting computerlessen

ill860

Zaterdag, aan het begin van de vakantie van twee weken tussen de tweede en de derde periode, is er een bijeenkomst met ouders.
De rapporten worden uitgedeeld, de klassen geven een korte presentatie en Martin mag wat vertellen over de net aangeschafte laptops voor de ICT-lessen.

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan het kopen en  installeren van tien laptops. Inmiddels zijn ze voorzien van de software, die aansluit bij de lesmethode.
Marleen is aan de slag gegaan met de twee leerkrachten die de ICT-lessen gaan geven. Ze heeft ze uitgedaagd om in de vakantie zelf te oefenen met de software. Na de vakantie zal Marleen ze begeleiden bij het geven van de lessen.

De hoofdmoot van de lesmethode is leren typen en programmeren. Omdat er zoveel meer kan met een laptop heeft Martin ook laten zien dat een laptop bijvoorbeeld ook helpt bij het vak aardrijkskunde.

De oudercommissie heeft vervolgens een enthousiaste oproep aan de ouders gedaan om een financiële bijdrage te leveren om  extra laptops  te kunnen aan schaffen. 

Reageer op dit artikel

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.