Leven op Java

weblog Marlies en Björn van Veelen

Meedoen

Zending doen we samen. Jij op jouw plek en wij op Java. En gelukkig zijn er een flink aantal manieren hoe wij met elkaar kunnen samenwerken, ook al zit er zo'n 11.5000 kilometer afstand tussen ons. 

Volgen
We delen graag ons leven op Java met jou. Gelukkig leven we nu in een tijd waarin dat een stuk makkerlijker is! Zo zijn we te vinden op social media:  

                

Ook kun je je via onze website aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze brief versturen we 4 keer per jaar en is ook per post te ontvangen. 

Meeleven
We vinden het fijn om af en toe ook wat van jullie te horen. Stuur gerust een kaartje, mailtje of een berichtje via social media. 
Dat doet ons goed! 
Wil je een kaartje sturen? Dit kan rechtstreeks of via de GZB.

GZB t.n.v. Björn en Marlies 
Faunalaan 249 
3972 PP in Driebergen


Ons adres in Indonesië is: 

Kantor GKJTU Jemaat Salatiga 
Björn en Marlies van Veelen 
Kotak Pos 105,
JL Letjen Sukowati 
No 74 Kalicacing Kec. Sidomukti
Salatiga, Jawa Tengah 50724
Indonesië 


Geven
Geld is een belangrijk middel voor ons werk op Java. Hierdoor kunnen wij én de GZB, ons werk blijven doen. Je kunt makkelijk doneren via de doneerknop op de website. Of maak een bedrag over op: NL91 INGB 0690 7624 45 o.v.v. ID2320 TFC Björn en Marlies van Veelen

Meebidden
Maar het belangrijkste is gebed. Wij geloven in God en geloven dat het uiteindelijk Zijn werk is, wat wij doen op Java. Wil je met ons meebidden? Dat is zo belangrijk! 

Wanneer je op de hoogte gebracht wil worden van specifieke gebedspunten mail dan naar biddenvoorjava@gmail.com. Je ontvangt dan maandelijks een update met gebedspunten. 

 

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.