Leven op Java

weblog Marlies en Björn van Veelen

Onze missie

Al sinds haar 19e werkt Marlies in de gehandicaptenzorg. Steeds meer groeide bij haar het verlangen om haar expertise in het buitenland te delen en om concreet mee te bouwen aan de wereldwijde kerk. Björn heeft de afgelopen jaren gewerkt in het kerkelijk jeugdwerk (HGJB). Ook hij kijkt er erg naar uit om naar Java te gaan, om zich dáár in te zetten voor het kerkelijk jeugdwerk.
Marlies zal haar expertise vooral gaan inzetten in de gehandicaptenzorg en in andere diaconale initiatieven. Björn zal zijn expertise delen in het kerkelijke jongerenwerk. 

Samen verlangen ze naar een kerk waar er plek is voor iedereen. Dat er geen onderscheid is in afkomst, sociale status, rijkdom, leeftijd of kennis. Hier willen ze dan ook graag hun gaven en talenten voor inzetten, zodat ze samen met de kerk op Java (de GKJTU) kunnen meewerken om dit verlangen steeds meer zichtbaar te maken.  


 

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.