Weblog

Matthijs en Rosa Geluk

Van de ThuisFrontCommissie

De uitzending van Matthijs en Rosa Geluk en hun kinderen is mede mogelijk gemaakt door de onmisbare steun van de ThuisFrontCommissie (TFC). De TFC heeft geholpen bij de voorbereiding op de uitzending en blijft betrokken gedurende de uitzending. De TFC werkt vanuit de Hervormde Gemeente Vreeswijk en is in Nederland het aanspreekpunt voor familie Geluk. De TFC denkt en bidt met familie Geluk mee! Ook zet de TFC zich in voor communicatie en fondsenwerving in Nederland en is zij beschikbaar tijdens de verlofperiode.

Heeft u vragen voor de TFC? De TFC is bereikbaar via tfcgelukinperu@gmail.com.

Bent u nieuwsgierig wie de leden van de TFC zijn? Hieronder stellen zij zich aan u voor!
 

Timon Saman

Marlies Ruiter

Arina Buteijn

Mijn naam is Arina Buteijn, getrouwd met Leendert en samen zijn we de ouders van Ruben, Rosanne en Silke. Bijzonder en leuk om in de TFC van Rosa & Matthijs actief te mogen zijn. In 2007 leerden we elkaar kennen op een avond voor ‘nieuwe’ leden van de gemeente en is de kennismaking van toen inmiddels uitgegroeid naar een waardevolle vriendschap. Jaren veel (heel veel :) ) gehoord over hun passie en missie om de zending in te gaan en nu is dat moment er dan echt gekomen en nog wel naar Peru ook! Gaaf om zowel als vrienden als vanuit de TFC met hen mee te mogen ‘reizen’ en op de achtergrond ook nog actief voor en met hen te kunnen zijn.


Cor van Dis

Ik ben Cor van Dis en wilde graag in de TFC van Matthijs en Rosa vanwege de betrokkenheid van ons eigen gezin op Matthijs en Rosa toen zij in Nieuwegein kwamen wonen en ik als predikant mocht meedenken in hun plannen. Ook om de wederkerigheid in de vriendschap die mijn vrouw Anja en ik ervaren met Rosa, Matthijs en hun kinderen.
 

Mark van der Neut

Ik ben Mark van der Neut, 36 jaar, getrouwd met Helma, vader van Nils en Mats. En als ik niet leer, mountainbike, fondsen werf voor de familie Geluk, als ik niet geniet van goeie muziek, niet aan het lego’en ben met m’n zoontjes, niet bij m’n vrienden ben om te socializen, als ik niet lees of slaap dan ben ik werkzaam als medisch technicus in het Meander MC in Amersfoort. Aangenaam!

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.