Weblog familie Kleinbloesem

zendingswerkers in Peru

Afscheid van Esau en zijn familie

ill860

Afscheid van Esau en zijn familie

Hace tres años nostotros (Esau y yo) hemos iniciado esta obra en Villa Maria del Triunfo. El domingo pasado nos hemos despedido de Esau y su familia. Dios bendiga a él y a su familia!

Het was is juli 2013 dat ik met Esau voor het eerst in Villa Maria del Triunfo terechtkwam; om precies te zijn: in de wijk Primero de Agosto. Die wijk bestond toen nog maar twee jaar. Er was in die buurt geen kerk te bekennen. Allebei geloofden we dat de Heere God ons naar deze plaats geleid had om er te beginnen met evangelisatiewerk. 
Nu, ruim drie jaar later, staat er in het centrum van de wijk een klein kerkje. Iedere zondag komen er zo’n 25 kinderen naar de zondagsschool en zo’n 15 tot 20 mensen naar de kerkdienst.

Jammer genoeg gaf Esau een poosje geleden aan met het werk in Villa Maria te willen stoppen. De reden daarvoor is dat hij op zoek wil gaan naar een fulltime baan om beter zijn gezin te kunnen onderhouden.

Afgelopen zondag hebben we afscheid genomen van Esau. Esau en zijn vrouw Marlene hebben de zondagsschool geleid, Esau heeft gepreekt tijdens de kerkdienst, en daarna hebben we met elkaar gegeten...

Reageer op dit artikel

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.